reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witam
a pro po ubierania-u nas od jakiegoś czasu są cyrki...
dziś nie mialam sily z nią walczyć i poszla ze mną do sklepu w kaloszach i bez bluzki:szok::szok:

w ogóle mloda przechodzi jakoś mocno bunt dwulatka, a że ja jestem spod znaku lwa i ona też to ciężko nam się dogadać;-)
Kate i Gazelaczku myslę sposobem na zostawianie z kimś waszych pociech bylby wlaśnie bank czasu... znaleźć tylko gdzieś blisko odpowiadającą Wam osobowościowo np drugą mamę i będzie git:-)
e_mamo - dobrze że trafilaś na sensownego lekarza, który bez paniki zlecil ponowne badania....trafić na dobrego pediatrę to coś...

Jezu Edyta cieszę się, ze juz jest wszytsko dobrze. Nawet nei chce sobie wyobrazać co musieliscie czuc. Zdrówka dala Julki :elvis:

ja tez, dzisiaj na godz, 15 :sorry2::sorry2::sorry2:

takze za poł h wychodze i wracam nowo narodzona, trzymajcie qciukasy!!!!!!:happy2::happy2:

Kurde pewnie jestes juz na miejscu:-p:-p:-p
Ciekawe jak tam u Ciebie :rofl2:
Czekam z nicierpliwoscią.

Jeju dziewczyny czyli generalnei wszyscy mówią, ze czekolada :crazy: Praktycznie Wy wszytskie z łosiem na końcu. Nawet chyba moja mama mowi, ze czekolada ładniejsza, bo włosy wygladają na zdrowe i lsniace... hmmm
Kurde moze zapisze się jakoś szybciej, zeby się rozmyślic ?:confused:

To co mam robić czekoladę ?:sorry2::eek:

Dobra zmiana planów.
Zapisałam się do fryzjera na 30.08 na 11.00 (czwartek):sorry2::-p:-p:happy2:
Wezme dwa dni zwolnienia (czwratek i piatek) i sobie odpocznę :rofl2::rofl2:
Musze działać póki się zdecydowałam:-p

I tak miałam wziać bo w czwartek łoś jedzie z kumplem na ryby na cały weekend :tak: A ja miałam z Maksem pojechać do rodziców, bo samej to mi z nim cięzko by było... Zwłascza, ze co jakiś czas pobolewa mnie brzuch. Wiec wole nie ryzykowac :-)

Dobra postanowione :ninja:

Joasia pisze z fotela, ze siedzi własnie z umytą głową i beda ja obcinaćć:szok::szok::szok::szok: Trzymajmy kciuki :-):-p

PS. Swoją drogą ja jestem juz chyba z innego pokolenia, bo wciąz się zastanawiam jak mozna pisac na gg z salonu :sorry2:
Rany jaka ja jestem stara :crazy:

Joasia pisze z fotela, ze siedzi własnie z umytą głową i beda ja obcinaćć:szok::szok::szok::szok: Trzymajmy kciuki :-):-p

PS. Swoją drogą ja jestem juz chyba z innego pokolenia, bo wciąz się zastanawiam jak mozna pisac na gg z salonu :sorry2:
Rany jaka ja jestem stara :crazy:

Dobra juz wiem, nie śmiać się :-p Mozna z telefonu gadac na gg :zawstydzona/y::happy2:

reklama
Do góry