reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Niania scenariusz super :-):tak:
a jaki kolor mialabys sobie wybrac to nie wiem.....bo ci dobrze we wszystkim
ale ze ja z brazów sie rozjasniam cały czas na blond,bo blond odmładza to bym proponowała cos z jasniejszych kolorów :tak:
KARMEL......mogłby byc :tak:

reklama
Oj żeby nie za bardzo z tym haczykiem...:-p

spokojnie, On się ubiera dla Hanusi ;-) Jak będę na zwolnieniu, to będę musiala isc na piaskownicę przyjrzeć się lasce. Na razie tylko wiem że młodsza jakieś 3-4 miesiące. Maciek ciągle gada o Hanusi, musiała wywrzeć na Nim niezłe wrażenie :tak:

Niania scenariusz super :-):tak:
a jaki kolor mialabys sobie wybrac to nie wiem.....bo ci dobrze we wszystkim
ale ze ja z brazów sie rozjasniam cały czas na blond,bo blond odmładza to bym proponowała cos z jasniejszych kolorów :tak:
KARMEL......mogłby byc :tak:

Ja tez Lila z tych rozjaśnijących się jestem :-p I tez karmel czuje chyba najbardziej :tak:
Ale dzieki za rade :rofl2:

Mojemu też :-) Nie to że jest obojętny na garderobę - lubi mieć na sobie coś nowego, ogląda jakie są wzorki, cieszy się z narysowanego samochodu, ale nigdy nie było np. kłótni że nie chce jakiegoś ubrania, albo że jakieś koniecznie chce.
Identyko :-)

i tu pytanie ? JAKI KOLOR LASKI MAM ZROBIĆ NA GŁOWIE ??

BLOND / CZARNE / CZEKOLADA/ RUDY/ KARMEL ???
Czekolada, czekolada!! Moim skromnym zdaniem najlepiej ci w ciemnych włoskach :-)

wiecie co jest najfajniejsze w tym forum?
mozna w ciagu zaledwie 10 minut dowiedziec sie wielu pozytecznych rzeczy zarówno na temat dbania o ciało jak i na temat robienia kupy :tak::-D:-D:-D
nawet bez specjalnej promocji mamy dwa w jednym :-);-):-D

Niania jak często chjodzisz do fryzjera? :-p:-p:-p:rofl2:
a poważnie to sie ostatnio zastanawiałam jak często farbujecie włosy?
bo ja jak np mam brąz ciemny to raczej częsciej niz co 3 miesiące nie odświeżam koloru ale teraz mam to bordo od miesiąca i juz mi rudzieją włosy a tego nie znosze :no:

ja mam czarne więc jest to kolor trwały i farbuje co 2-3 miesiące (zależy od farby) jak widzę odrosty albo jak włosy tracą blask

Zapisałam się do fryzjera :szok::szok::szok::szok: (Joasia :cool2:)
Na 7 września, piatek godz. 18.20 :szok::sorry2:

Dodam tylko ze to zupełnie nowy fryzjer. Zdradzam czajkę :cool2:

witam w klubie :-)
rowniez zapisałam sie na 7 wrzesnia do mojej fryzjerki
cd. rozjasniania :-)
ide z rana a wieczorem wyjezdzam....

tutaj fryzjer jest tak drogi ze szok :szok::rofl2:

reklama
NiaNia, czekoladka (będę niezmordowana :-p) A odrosła Ci już grzywka? Bo do tej fryzury musi być chyba przynajmiej za ucho :sorry2:

Do góry