reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Edzia, próbujemy razem od wrzesnia? Bo ja juz czuję ciśnienie, chcałabym sie uporać z pielucham przed porodem :tak:

no dobra, jestem za:zawstydzona/y::tak: W końcu i tak kiedyś się muszę za to zabrać...

oj, to dobrze, że już ok. Daria miała odwrotnie, właśnie zbyt duże napięcie mięśni. I przechylała główkę w jedną stronę. Jeszcze do tej pory czasem jej sie to zdarza przez jakiś czas ale teraz to już tylko troszkę i przerwy całkowicie dobre są coraz dłuższe więc myślę, że jest ok. Zobaczymy jak tam bilans wypadnie.

Daj znać po bilansie:tak::-)

Chwila relaksu po obiadku :sorry2:

O kurcze, to faktycznie musiałaś mieć serce w gardle. Cieszę się, że już najgorsze za Wami i z Julką lepiej :elvis:

Co do narzuty, kupiłam ją :rofl2: Na allegro, bo nasze piękne miasto jeszcze się Ikei nie dorobiło :rolleyes2: Muszę Ci powiedzieć, że mimo, iż widziałam ją tylko na obrazku i kupowałam w ciemno, to jestem bardzo zadowolona. Ta narzuta jest dwukolorowa i w zależności od nastroju tudzież wystroju pokoju można używać jednej lub drugiej strony. Jedna strona jest w kolorze takiej kawy z mlekiem ( kolor nie odbiega jakoś specjalnie od tego, co widać na zdjęciu), a druga ciemno czekoladowa. Na tej fotce sypialni, którą wklejałam na budowlanym widać kawałek tej ciemnej części- to ten zawinięty blisko poduszek motyw.Jego mała część leży też na podłodze po lewej stronie (lewej patrząc na obrazek). Jedyny mankament to to, że sprawia wrażenie trochę "pogniecionej", ale zrzucam to na karb cięzkiej dla niej podróży ;-) Mam nadzieję, że po przeprasowaniu będzie się ładnie prezentować.

Ja mogę się zapisać, wrzesień i tak mam pełen emocji, więc jedna więcej- a co mi tam ;-)

Myślałam, że wybrałaś taką zupełnie jasną:happy2: Sama się właśnie nad taką zastanawiam.

IKEA: Narzuta KILAN na duże 2 os. łóżko (223984680) - Aukcje internetowe Allegro

ja tez, dzisiaj na godz, 15 :sorry2::sorry2::sorry2:

takze za poł h wychodze i wracam nowo narodzona, trzymajcie qciukasy!!!!!!:happy2::happy2:
ulala, a jednak... Trzymam kciuki:tak: (Elf stawia piwo hihi)

reklama
Myślałam, że wybrałaś taką zupełnie jasną:happy2: Sama się właśnie nad taką zastanawiam.

IKEA: Narzuta KILAN na duże 2 os. łóżko (223984680) - Aukcje internetowe Allegro

Aaaa :happy2: Nie, nie, wybrałam dokładnie taką, jak na tamtej fotce. Wiem, że mam pier.dolca, że uparłam się na identyczną , ale strasznie mnie urzekł tamten klimat :sorry2: Niestety istnieje już parę rozbieżności pomiędzy tamtą koncepcją a moją nową sypialnią, ale o to chyba chodzi, żeby nie było dokładnie 'jak z obrazka' tylko ze szczyptą własnej twórczej inwencji ;-)

e_mamo - dobrze że trafilaś na sensownego lekarza, który bez paniki zlecil ponowne badania....trafić na dobrego pediatrę to coś...

taaa, w końcu po 2 latach przekonałam się do jednej pani doktor z przychodni, ona zresztą do nas chyba też :zawstydzona/y:;-), i powiem Wam, że jak poszłam do niej z tymi lepszymi wynikami to ucieszyła się jakby ją to naprawdę obeszło:szok::tak:
Pierwszy raz doświadczyłam czegoś takiego w państwowej przychodni:-p

Jezu Edyta cieszę się, ze juz jest wszytsko dobrze. Nawet nei chce sobie wyobrazać co musieliscie czuc. Zdrówka dala Julki :elvis:

Dzięki Aniu:tak::-) Powiem tak, w takich chwilach niepewności momentalnie wszystko się w życiu przewartościowuje, wszystkie głupotki stają się nieważne...

Jeju dziewczyny czyli generalnei wszyscy mówią, ze czekolada :crazy: Praktycznie Wy wszytskie z łosiem na końcu. Nawet chyba moja mama mowi, ze czekolada ładniejsza, bo włosy wygladają na zdrowe i lsniace... hmmm
Kurde moze zapisze się jakoś szybciej, zeby się rozmyślic ?:confused:

To co mam robić czekoladę ?:sorry2::eek:

Yes, czekoladkę:-D:tak:;-)

Dzięki Aniu:tak::-) Powiem tak, w takich chwilach niepewności momentalnie wszystko się w życiu przewartościowuje, wszystkie głupotki stają się nieważne...

Ale jak w ogóle do tego doszło, ze mała dostała na bilansie dwulatka skierowanie na badanie krwi? Co zaniepokoiło lekarkę? :confused:

Ale jak w ogóle do tego doszło, ze mała dostała na bilansie dwulatka skierowanie na badanie krwi? Co zaniepokoiło lekarkę? :confused:

Zapytała czy jest coś co mnie niepokoi. Więc powiedziałam o słabszym od rówieśników rozwoju ruchowym. Julcia słabo biega i chodzi tak jakby niepewnie, jakby miała problemy ze złapaniem równowagi. Dostaliśmy skierowanie do ortopedy, neurologa i na badania krwi - morfologię, poziom hormonów tarczycy i ten CPK. Na koniec jeszcze przebadaliśmy nerki. Generalnie większość wyników wyszła w normie, poza ujawnioną anemią, na szczęście nie jakąś olbrzymią. Mam nadzieję, że się z nią szybko uporamy.:tak:

To Dworzec Zachodni :tak:
A on jest chyba przy Alejach Jerozolimskich.
masz tu linka kochana:

Dworzec PKS Warszawa Zachodnia, Warszawa - Katalog Firm - Polish Yellow Pages

dziekuje kochana!!! :elvis::elvis:
czyli to jest gdzies blisko Dworca Centralnego? bo z tego co pamietam to tam jest ulica Jerozolimska (raz byłam w stolicy :rofl2: )

bo mam tak kiepskie polaczenie ze PKP ze szok...
w W-awie bede kolo 23 a pociag mam o 6 rano.....dlatego mam nadzieje ze mooooze jakis autobus poleci do Poznania szybciej :sorry2:

reklama
Do góry