e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Edzia, próbujemy razem od wrzesnia? Bo ja juz czuję ciśnienie, chcałabym sie uporać z pielucham przed porodem
no dobra, jestem za W końcu i tak kiedyś się muszę za to zabrać...
oj, to dobrze, że już ok. Daria miała odwrotnie, właśnie zbyt duże napięcie mięśni. I przechylała główkę w jedną stronę. Jeszcze do tej pory czasem jej sie to zdarza przez jakiś czas ale teraz to już tylko troszkę i przerwy całkowicie dobre są coraz dłuższe więc myślę, że jest ok. Zobaczymy jak tam bilans wypadnie.
Daj znać po bilansie:-)
Chwila relaksu po obiadku
O kurcze, to faktycznie musiałaś mieć serce w gardle. Cieszę się, że już najgorsze za Wami i z Julką lepiej
Co do narzuty, kupiłam ją Na allegro, bo nasze piękne miasto jeszcze się Ikei nie dorobiło Muszę Ci powiedzieć, że mimo, iż widziałam ją tylko na obrazku i kupowałam w ciemno, to jestem bardzo zadowolona. Ta narzuta jest dwukolorowa i w zależności od nastroju tudzież wystroju pokoju można używać jednej lub drugiej strony. Jedna strona jest w kolorze takiej kawy z mlekiem ( kolor nie odbiega jakoś specjalnie od tego, co widać na zdjęciu), a druga ciemno czekoladowa. Na tej fotce sypialni, którą wklejałam na budowlanym widać kawałek tej ciemnej części- to ten zawinięty blisko poduszek motyw.Jego mała część leży też na podłodze po lewej stronie (lewej patrząc na obrazek). Jedyny mankament to to, że sprawia wrażenie trochę "pogniecionej", ale zrzucam to na karb cięzkiej dla niej podróży ;-) Mam nadzieję, że po przeprasowaniu będzie się ładnie prezentować.
Ja mogę się zapisać, wrzesień i tak mam pełen emocji, więc jedna więcej- a co mi tam ;-)
Myślałam, że wybrałaś taką zupełnie jasną Sama się właśnie nad taką zastanawiam.
IKEA: Narzuta KILAN na duże 2 os. łóżko (223984680) - Aukcje internetowe Allegro
ulala, a jednak... Trzymam kciuki (Elf stawia piwo hihi)ja tez, dzisiaj na godz, 15
takze za poł h wychodze i wracam nowo narodzona, trzymajcie qciukasy!!!!!!