reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Wlaśnie moje dziecko przechodzi okres buntu a ja nienawidzę jak moje plany biorą w leb... nie w ciągu dnia nie jest po mojej myśli i dlatego jestem non stop sfrustrowana.......:crazy:
chyba zlapię jakąś nerwicę:-(
podziwiam kobiety, które decydują się na więcej niż jedno dziecko i zostają w domu rezygnując z pracy zawodowej

reklama
Joasiu-pomysl nie mój... to dawno sprawdzony wzorzec na zachodzie, a że u mnie wmieście nie ma nic oprócz 2 placów zabaw to pomyślalam, żeby jakoś wspólnie coś zrobić ale nie mam z kim a samemu to:-p

Tofinku super sprawa!
Nie zastanawiaj sie tylko rozwieszaj te ulotki!
Najgorsze co moze sie stac to... nikt sie na to nie skusi
nie masz nic do stracenia :tak:

ale jak np wyliczać "godziny do odebrania", żeby nie bylo osób, które tylko korzystają nie dając nic w zamian? może jakieś pomysly????

a ostatnio zrobilam interes "życia"
kupilam na używkach sukienkę dla Tosi za 7zl, zalożyla ją jeden raz i sprzedalam na allegro z 37zl:rofl2:

reklama
Do góry