Joaska
Lipcowe mamy '05
to fakt
ja ponurak życiowy jestem raczej :-zawstydzona/y:
eeeee ponurak napewno nie!!!!!
raczej ostanio nie było zabardzo czasu na smianie sie, co??
mam nadzieje ze uda sie to chociaz na chwilke zmienic ;-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to fakt
ja ponurak życiowy jestem raczej :-zawstydzona/y:
musze zobaczyć bo wszystkie mówicie ,że kiła w porównaniu z książką - sama sie chce o tym przekonac
a ksiażka zawsze będzie dla mnie na pierwszym miejscu- czytałam juz 2 razy i jeszcze mi sie chce
Mam tez następna ksiązke Wiśniewskiego pt" Los powtórzony" i tez jest super i bardzo ją polecam
półsłodkie czy pólwytrawne? hmmmmmmmm
jejku kryzys miałam chyba wczorajeeeee ponurak napewno nie!!!!!
raczej ostanio nie było zabardzo czasu na smianie sie, co??
mam nadzieje ze uda sie to chociaz na chwilke zmienic ;-);-)
Sytuacja jest już tak tragiczna,że ciesza mnie bardzo takie głupoty jak np te nowe okulary , nowe kolczyki itpjejku kryzys miałam chyba wczoraj
Weronika nie odstępuje mnie nawet na moment, wszędzie ,dosłownie wszędzie idzie ze mną. Nie śpi w dzień poza dzisiejszą niespodziewaną godzinka i te 12 godzin z nia non stop codziennie niezmiennie doprowadza mnie czasami do rozpaczy.
Juz miałam fajne plany- dzisiaj te urodziny odbębnic a jutro miałam zawiesc mała na całe popołudnie do mojej chrzestej a tu nici bo sie pomyliłam datowo i urodzinki jutro są :sick:
Kocham ją nad życie ale mam dosyć :-(
Sytuacja jest już tak tragiczna,że ciesza mnie bardzo takie głupoty jak np te nowe okulary , nowe kolczyki itp
kiedyś miałam wieksze potrzeby :sick:
czuje sie jak stara zakurzona kura domowa :sick:
Nie będe Ci zdradzac o czym ksiązka jestooo chetnie bym sobie cos ciekawego poczytała..........
czy to ta ksiazka opowiadajaca o zyciu kobiety z podziałem na lata ????
Nie będe Ci zdradzac o czym ksiązka jest
zacytuje to co pisze z tyłu:
"Ludzki los to nie tylko prosta suma wydarzen w zyciu czlowieka.
To przede wszystkim zapis stanow emocjonalnych-buntu wobec przeznaczenia,rozpaczy wobec nieuchronnosci tego, co przed nami.
J.W. z własciwa sobie wrazliwoscia snuje niezwykla historie dwojga ludzi,ktora tym razem jest opowiescia o poswieceniu i jego granicach w obliczu wyboru miedzy miloscia i samotnoscia......