reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
musze zobaczyć bo wszystkie mówicie ,że kiła w porównaniu z książką - sama sie chce o tym przekonac
a ksiażka zawsze będzie dla mnie na pierwszym miejscu- czytałam juz 2 razy i jeszcze mi sie chce
Mam tez następna ksiązke Wiśniewskiego pt" Los powtórzony" i tez jest super i bardzo ją polecam :tak:

ooo chetnie bym sobie cos ciekawego poczytała..........
czy to ta ksiazka opowiadajaca o zyciu kobiety z podziałem na lata ????

eeeee ponurak napewno nie!!!!!
raczej ostanio nie było zabardzo czasu na smianie sie, co??:sorry2::sorry2:

mam nadzieje ze uda sie to chociaz na chwilke zmienic :tak:;-);-):elvis:
jejku kryzys miałam chyba wczoraj
Weronika nie odstępuje mnie nawet na moment, wszędzie ,dosłownie wszędzie idzie ze mną. Nie śpi w dzień poza dzisiejszą niespodziewaną godzinka i te 12 godzin z nia non stop codziennie niezmiennie doprowadza mnie czasami do rozpaczy.
Juz miałam fajne plany- dzisiaj te urodziny odbębnic a jutro miałam zawiesc mała na całe popołudnie do mojej chrzestej a tu nici bo sie pomyliłam datowo i urodzinki jutro są :sick:
Kocham ją nad życie ale mam dosyć :-(

jejku kryzys miałam chyba wczoraj
Weronika nie odstępuje mnie nawet na moment, wszędzie ,dosłownie wszędzie idzie ze mną. Nie śpi w dzień poza dzisiejszą niespodziewaną godzinka i te 12 godzin z nia non stop codziennie niezmiennie doprowadza mnie czasami do rozpaczy.
Juz miałam fajne plany- dzisiaj te urodziny odbębnic a jutro miałam zawiesc mała na całe popołudnie do mojej chrzestej a tu nici bo sie pomyliłam datowo i urodzinki jutro są :sick:
Kocham ją nad życie ale mam dosyć :-(
Sytuacja jest już tak tragiczna,że ciesza mnie bardzo takie głupoty jak np te nowe okulary , nowe kolczyki itp
kiedyś miałam wieksze potrzeby :sick:
czuje sie jak stara zakurzona kura domowa :sick:

Sytuacja jest już tak tragiczna,że ciesza mnie bardzo takie głupoty jak np te nowe okulary , nowe kolczyki itp
kiedyś miałam wieksze potrzeby :sick:
czuje sie jak stara zakurzona kura domowa :sick:

kochana mozemy sobie podac reke, Kuba tez u mojej nogi 24 h :crazy::crazy::crazy:
Rafał jest w domu ale jakby Go nie było......
i tez ciesze sie z pierdułek , ostatnio lubie robic sobie pazurki, nawet zaopatrzyłam sie w pewny ekwipunek i to mnie lekko relaksuje , moze pierdułka ale mila :happy2::happy2:

a Nam to potrzeba chociaz 2 h dla siebie, zauwazyłam ze ja cały czas : Kuba zostaw" " Kuba spadniesz" " Kubusiu nie dłub w nosie" itp............
ehhh :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ooo chetnie bym sobie cos ciekawego poczytała..........
czy to ta ksiazka opowiadajaca o zyciu kobiety z podziałem na lata ????
Nie będe Ci zdradzac o czym ksiązka jest
zacytuje to co pisze z tyłu:
"Ludzki los to nie tylko prosta suma wydarzen w zyciu czlowieka.
To przede wszystkim zapis stanow emocjonalnych-buntu wobec przeznaczenia,rozpaczy wobec nieuchronnosci tego, co przed nami.
J.W. z własciwa sobie wrazliwoscia snuje niezwykla historie dwojga ludzi,ktora tym razem jest opowiescia o poswieceniu i jego granicach w obliczu wyboru miedzy miloscia i samotnoscia......

Dziewczynki, prosze nie marudzić na siedzenie w dziećmi w domku ;-) Ja za jakiś czas znów trafiam do domu i tym razem na dłużej niż ostatnio. I na dodatek będę umęczona dwójką słódkich potworków :szok::baffled::eek:

życzę miłego wieczoru i przespanej nocki
coś dziś czuję się zmęczona - 3 trymestr daje o sobie znać

papa

reklama
Nie będe Ci zdradzac o czym ksiązka jest
zacytuje to co pisze z tyłu:
"Ludzki los to nie tylko prosta suma wydarzen w zyciu czlowieka.
To przede wszystkim zapis stanow emocjonalnych-buntu wobec przeznaczenia,rozpaczy wobec nieuchronnosci tego, co przed nami.
J.W. z własciwa sobie wrazliwoscia snuje niezwykla historie dwojga ludzi,ktora tym razem jest opowiescia o poswieceniu i jego granicach w obliczu wyboru miedzy miloscia i samotnoscia......

mmmmmmm bardzo zachecajaca renezja...........chyba sie jutro udam do ksiegarni :happy2::happy2:

Do góry