reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Lilka fajnie,że jesteś
brakowało tutaj Twoich postów
kuruj sie kobitko i dbaj o dzidziusia :elvis:

Niania, Anusia dzieki za komplementa :zawstydzona/y::elvis:
Nianiulec ja Ci tylko przypominam,że to Ty byłas w gazetach nie ja wiec tam nie marudz bo super lasia jestes
Czemu nie mam zmarszczek? :eek: Nie mam pojęcia :eek::baffled:

reklama
Zaraz smaruje maila do G a potem wielki kielich wina biore i ide ogladac samotnośc w sieci - kupiłam sobie Twój Styl z tym filmikiem :tak::tak::tak:

reklama
eeeeeeeeee nie ogladaj

ja po ogladnieciu straciłam urok ksiazki, ten film jakis taki...nieprawdziwy......
musze zobaczyć bo wszystkie mówicie ,że kiła w porównaniu z książką - sama sie chce o tym przekonac
a ksiażka zawsze będzie dla mnie na pierwszym miejscu- czytałam juz 2 razy i jeszcze mi sie chce
Mam tez następna ksiązke Wiśniewskiego pt" Los powtórzony" i tez jest super i bardzo ją polecam :tak:

Do góry