reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ja jeszcze na chwilkę żeby powiedzieć wam dobranoc i życzę wam zdrówka żeby wszystkie wirusy omijały nasze maluchy z daleka

nie pamiętam czy składałam życzenia, nie mogę sprawdzić bo net mi strasznie muli więc spóźnione
NAJLEPSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI URODZIN DLA GABRYSI MOOOMY
happy_birthday.gif

nie pamiętam czy składałam życzenia, nie mogę sprawdzić bo net mi strasznie muli więc spóźnione
NAJLEPSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI URODZIN DLA GABRYSI MOOOMY

happy_birthday.gif
Dziękujemy bardzo za życzonka.............
Właśnie włączyłam kompa po długiej nieobecności, weszłam na BB a tutaj taka miła niespodzianka.
Chciałam sie pochwalic, że byliśmy z Gabryśką na pieszej pielgrzymce do Częstochowy i była fantastyczna, super wszystko znosiła,co jej rodzice "fundowali" . Postaram sie jutro wkleic jakieś zdjęcia. teraz ide spac, bo jestem wykończona po tej naszej wyprawie .
Pewnie już wszystkie śpicie............
to śpijcie smacznie................... Dobrej nocki.........

Gazelko różnie
czasami kilka dni np. tydzien i robie przerwe dłuzszą bądz taką do następnych nocnych szaleństw Weroniki.
Generalnie jestem z kropelek bardzo zadowolona. Zaczęłam ich uzywac w okresie kiedy Weronika budziła mi sie noca nawet do 10 razy, byłam przemęczona i raczej nie liczyłam na cud a te kropelki naprawde wtedy pomogły :tak:

dzięki u nas też skończyło się na cebionie i wapnie no i jeszcze dałam to euphorbium zobaczymy jak będzie w nocy :crazy:

aaaaaa właśnie apropo nocy widzę że piszecie (elfiko i gazelaczek) o jakichś kropelkach, widziałam kiedyś podany przez elfiko link do strony z olejkami ale tam było kilka i mam pytanie o którym konkretnie mówicie? może i ja bym się skusiła bo moje dziecko strasznie jest wiercące nawet podczas snu i często się wybudza bo wędruje po łóżku i np uderzy sie w ścianę czy wisi w połowie nad podłogą :szok::crazy::eek:, może po tych olejkach spałby spokojniej

U nas dzisiaj porażka - już dawno nie było tak beznadziejnej nocy... Kurcze, dzieciak ma 2 lata, drugi w drodze, a my chodzimy jak zombi - bez energii do życia i czegokolwiek :sick::nerd::wściekła/y::baffled::crazy: Co ja mam zrobić? Dziewczynki, jestem załamana. Na dodatek Maciek ostatnio chodzi spac o 22 i wstaje o 6tej rano. Nie mamy w ogóle czasu dla siebie i nawet nie możemy się wyspać.

Bardzo żałuję, że wczesniej nie odstawilam Macka od smoka. Teraz w nocy sie budzi i się dopomina smoka. Albo przytulania. Albo po prostu jęczy i krzyczy.

Gazelko:elvis::elvis::elvis:
biedny Maciuś, nie wiem co Ci doradzić, ale według mnie to jego zachowanie to może przez jakies nocne koszmary, skoro krzyczy w nocy i domaga się przytulania. Dawid się tak nie zachowuje, no chyba ,że łamie go jakas choroba, to wtedy marudzi nocami. Naprawde nie wiem co Ci poradzić...:-(

hej hej babeczki :-):-)

gazelka u Nas taka sama choroba, lecze Kuba tak samo jak Ty Maciusia, daje mu jeszcze czosnek, czyli powrot do sposobow babci hehe

hihih, jalk widzisz i tak i tak się zaraziliśmy ;) mogliście spokojnie przyjeżdżać!

U nas od kilku dni leje się z nosa, czasem boli głowa i kichańsko na całego. Innych objawów brak. Udajemy więc, że nic się nie dzieje i tyle.

Czesc , zaczynam nadrabianie od ostatniej strony:-):tak:

Jest nawet koło mojego domu a aptece. Chyba tez soboe sprawie :tak:

Aniu a Ty jak juz się przyzwyczaiłas do nowego stanu ?? no i Lilka , napisz cos więcej jak Ci na obczyźnie ??

Ja ?:sorry2::-p

Jesli chodzi o mnie to juz troszkę lepiej...choć chyba po pierwszym usg uwierzę :sorry2:
MOja zachowanie wskazuje, ze jestem bo nagle dostałam powera do robienia róznych rzeczy, które do tej pory leżały typu :
-porzadki w szafach, przebaranie ciuchów łosia, maksa i moich
- porzaki na strychu
- przebranie maksa rzeczy z okresu jak był malenki
i wiele wiele innych

Robie ciagel jakies zapiski, cos notuje zeby nie zapomniec tego co mi się przypomina :rofl2: :-p

reklama
U nas dzisiaj porażka - już dawno nie było tak beznadziejnej nocy... Kurcze, dzieciak ma 2 lata, drugi w drodze, a my chodzimy jak zombi - bez energii do życia i czegokolwiek :sick::nerd::wściekła/y::baffled::crazy: Co ja mam zrobić? Dziewczynki, jestem załamana. Na dodatek Maciek ostatnio chodzi spac o 22 i wstaje o 6tej rano. Nie mamy w ogóle czasu dla siebie i nawet nie możemy się wyspać.

Bardzo żałuję, że wczesniej nie odstawilam Macka od smoka. Teraz w nocy sie budzi i się dopomina smoka. Albo przytulania. Albo po prostu jęczy i krzyczy.

u nas też się takie noce zdarzają niestety :no: , chociaż trochę rzadziej niż kiedyś, z tą różnicą że u nas smoka nigdy nie było więc często nie wiadomo o co chodzi :eek: , Krzyś nie śpi w dzień i myślałam że to może dlatego w nocy źle sypia ale widzę że Maciuś mimo drzemki w dzień też ma takie jazdy
Krzyś nie sypia w dzień bo byłoby to samo co u was spanie od 22-23 a ja pracuję i często też wieczorami więc nie miałabym szans na zrobienie czegokolwiek przed 22
teraz chodzi spać ok 20 a wstaje ok 8-9 tylko te nocne szaleństwa nieraz są dobijające

Do góry