reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
WOW, WOW, WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nianiu co ja widzę? No po prostu super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::-):cool::-)

Moje najszczersze gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

A tak poza tym to cześć wszystkim :-D

hello:-)
robię sobie przerwę na kawę:rofl2: dopiero pierwszą:confused2:
od rana robie porządki z ciuchami, doslownie mam je wszedzie, a że moja pomoc nie dojechała (Elf) to męcze się sama:confused2: a tera kawa:-p obowiązkowo:rofl2:
noi lecę nadrabiać co tam dzisiaj popisalyście:happy:

Dla Tymonka:
1134-45.jpg

Sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czesc dziewczyny
nie mam pojecia zielonego o czym tu skrobiecie i rozprawiacie. u mnie ostatnie kilka dni to piekielko! jestem chora. mam dreszcze, stracilam glos i mam goraczke!:-:)no:
moj "wyrozumialy szef" nawet nie pomysli zeby wylaczyc klimatyzacje i wiatrak jak mam 39 stopni goraczki i pracuje bo mu... goraco!!!:wściekła/y: a ja w dwoch bluzkach z dlugim rekawem i szalu jak temperatura powietrza 33stopnie!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cos czuje ze mu poweiem zeby sie wypchal i rzucam ta robote!:no:
wczoraj ktos rozpuscil plotki ze w weekend zgwalcono, pocieto i zabito dwie dziewczyny na wyspie!:szok::szok: wiec sie przestraszylam nie na zarty bo ja mieszkam sama i do pracy z pracy tez sama. do tego moj kolega wlasnie wczoraj wrocil do aten niestety(przez ostatnie dni wozil mnie wszedzie i ze mna chodzil).
generalnie humor ma beznadziejny:-(

muzykoterapie sobie wlasnie zastosowalam:tak:
pamietacie to?:-)
YouTube - Kosheen - Hide U [HQ Music Video]
a to nastepny mi sei strasznie podoba:-)
YouTube - Tiga video you gonna want me

a i wszsytkiego najlepszego dla Tymcia!:-)

Biedaku :elvis::elvis::elvis:, dużo zdróweczka dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jejuśku kochany jak ja uwielbiam sprzątac!!!!!!
a sprzątanie w nowo umeblowanym pokoju to juz luksus :tak::tak::tak:
Anusia moge Ci pomóc plisssss
Na kawe sie może załapie
:happy::blink::happy::-p

Ja tez moge pomóc ;-) Uwielbiam porządki w szafach z ubraniami :-) Poważnie. Już sama perspektywa robienia takowych wprawia mnie w dobry nastrój :cool:

reklama
Do góry