elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
hahah, no to Julka zastosowala sie do życzeń "cioci" i już zabiera sie za zwiększanie wagi ...My dzisiaj wymoczyliśmy dupki w Aqua Parku;-) Młoda tak się wyhasała, że w pewnym momencie kategorycznie odmówiła przebywania w basenie. Jak wyszliśmy to poszła prosto do baru i mówi że jeść trzeba łoś zamówił hot doga a moje dziecko go połknęło prawie w całości
Pierwszy raz taka akcja miała miejsce
no ja myslę :-):-):-):-):-):-)hejo kochane lipcóweczki moje
z całego serca dziękuję Wam wszystkim za piękne zyczenia urodzinowe:-):-):-)
Było mi tak miło z powodu tych wszystkich kwiatków i wierszyków,ze sie popłakałam
szczególne podziekowania :
Dziekuje Elen mam nadzieje,ze sie spełni , osobiście zamierzam Cie wyściskać może juz w przyszły łikendas...???
Asiuku kochany - miłego pobyrtu i zaglądaj jak będzie lało - NIE BEDZIE!!!!!!!!!!!!!hej lipcoweczki, ja tylko na chwilke
własnie pakuje nas nad morze, obiad robie i lecze obolałe nogi
na weselu było cudownie, opowiem innym razem i powkejam fotki, jesli jakes nieocenzurowane znajde!!!
teraz sie zegnam, wszystkom dwolatkom zycze duuuuzo szczescia i miłosci
do zobaczonka w krotce
ps. zabieramy ze soba laptopa hihi
fajnie..........wnioski z ostatniego tygodnia:
- fajnie sie mieszka z siostrą
- mam najpiękniejszą siostrzenice na świecie
- wino najlepiej smakuje kiedy sie je pije siedząc w kuchni na twardym krześle
to narazie tyle
pozostaje mi jeszcze powklejac fotki a mam ich mase
no nie denerwuj się tylko niech leci i pyta, załatwia - niech prostują, wyjaśnieją i zapłacą! bo chyba o to właśnie chodzi...Dziękuję kochane za wszystkie śliczne wierszyki i obrazki
Na razie dzień urodzin mija mi jak każdy inny...
Mamy z K w planach wyjście wieczorem do kina, ale sama nie wiem jak będzie przez tą żałobę narodową:sick:
Jakoś tak mi smutno, chyba łapię deprechę trzydziestoletnią Czekam na wyjaśnienie pewnej sprawy związanej z K, on każe mi się nie denerwować a ja nie potrafię o tym nie myśleć ech
Edzia, tyle ślicznych życzeń, że pozostaje mi tylko dodać:
Życzę Ci fajnego zięciunia i super teściowej dla Juleczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-)
nooo, wygląda na fajną
Oki spadam
mąz nie dzwoni
nie ma z kim piwa pic
nie mam piwa tylko wino
nikt mnie nie kocha
bu
hej, hej - poczekaj z tym piwem ---- nadjeżdzam :-)