reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

My dzisiaj wymoczyliśmy dupki w Aqua Parku;-) Młoda tak się wyhasała, że w pewnym momencie kategorycznie odmówiła przebywania w basenie. Jak wyszliśmy to poszła prosto do baru i mówi że jeść trzeba:szok::szok: łoś zamówił hot doga a moje dziecko go połknęło prawie w całości:szok::szok::szok::szok:
Pierwszy raz taka akcja miała miejsce:-D
hahah, no to Julka zastosowala sie do życzeń "cioci" i już zabiera sie za zwiększanie wagi ...:rofl2::rofl2:

hejo kochane lipcóweczki moje
z całego serca dziękuję Wam wszystkim za piękne zyczenia urodzinowe:-):-):-)
Było mi tak miło z powodu tych wszystkich kwiatków i wierszyków,ze sie popłakałam :zawstydzona/y::-p
szczególne podziekowania :

Dziekuje Elen mam nadzieje,ze sie spełni , osobiście zamierzam Cie wyściskać może juz w przyszły łikendas...???:tak:
no ja myslę :-):-):-):-):-):-)

hej lipcoweczki, ja tylko na chwilke:-p:-p

własnie pakuje nas nad morze, obiad robie i lecze obolałe nogi:cool2::cool2:
na weselu było cudownie, opowiem innym razem i powkejam fotki, jesli jakes nieocenzurowane znajde!!!

teraz sie zegnam, wszystkom dwolatkom zycze duuuuzo szczescia i miłosci :elvis::elvis:

do zobaczonka w krotce
ps. zabieramy ze soba laptopa hihi:baffled::baffled:
Asiuku kochany - miłego pobyrtu i zaglądaj jak będzie lało - NIE BEDZIE!!!!!!!!!!!!!

wnioski z ostatniego tygodnia:
- fajnie sie mieszka z siostrą
- mam najpiękniejszą siostrzenice na świecie
- wino najlepiej smakuje kiedy sie je pije siedząc w kuchni na twardym krześle
to narazie tyle
pozostaje mi jeszcze powklejac fotki a mam ich mase :tak::cool2:
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:fajnie..........

Dziękuję kochane za wszystkie śliczne wierszyki i obrazki:elvis::elvis:

Na razie dzień urodzin mija mi jak każdy inny...
Mamy z K w planach wyjście wieczorem do kina, ale sama nie wiem jak będzie przez tą żałobę narodową:sick:
Jakoś tak mi smutno, chyba łapię deprechę trzydziestoletnią:baffled: Czekam na wyjaśnienie pewnej sprawy związanej z K, on każe mi się nie denerwować a ja nie potrafię o tym nie myśleć ech:crazy:
no nie denerwuj się tylko niech leci i pyta, załatwia - niech prostują, wyjaśnieją i zapłacą! bo chyba o to właśnie chodzi...

Edzia, tyle ślicznych życzeń, że pozostaje mi tylko dodać:
Życzę Ci fajnego zięciunia i super teściowej dla Juleczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-):-)
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
nooo, wygląda na fajną :rofl2::rofl2:

Oki spadam
mąz nie dzwoni :no2:
nie ma z kim piwa pic:no:
nie mam piwa tylko wino :oo:
nikt mnie nie kocha :sorry:
bu :unsure:

hej, hej - poczekaj z tym piwem ---- nadjeżdzam :-)

reklama
:sorry2:elfik ,a jak z Twoją niedokrwistością takie @ napewno temu nie sprzyjają:crazy:

mamy zaklepane Ustronie Morskie od 16 do 21 sierpnia
było ciężko teraz coś wyszukać w rozsądnej cenie al mamyyy jupi:rofl2::rofl2::rofl2:
oby tylko pogoda była:-)musi być:tak:

Hejo
łoś nie dzwonił :oo::oo2:

Taaa miałam 16 dni krwawienie
jestem na hormonach wiec to pewnie z powodu tabletek
juz sie umówiłam u gina i cos z tym zrobimy
Nenius badania to ja juz miałam wszystkie możliwe wierz mi :tak: i powtarzam je często :tak:

Sprawa prezentu rozwiązana. Mój brat (Maksa chrzestny) kupuje Maksowi slizgawkę:tak: Wiec pozostaje mi namówienie łosia na łózeczko :-p
Hi hi oki matka :-p
ja żartowałam ;-)
tez jestem za pozytecznymi prezentami szczególnie,że nasze dwulatki maja specyficzne upodobania i moja np bawi sie tylko i wyłącznie sprzetami kuchennymi :eek:
zabawkami bawi sie tylko jak ktos ja odwiedzi( jakies inne dziecko) a raczej sie nie bawi a tylko je temu dziecku z ręki wyrywa :sorry2:

po krótce co u mnie:
bilans zrobiony (82 cm, 10,15kg), ospa zaszczepiona, okna umyte, urodzinowe muffiny z porzeczkami upieczone, fasolka w zamrażarce, jabłka w słoikach, wakacje w du**e, kawa w kuchni, deprim w torebce, lato za oknem

Edytko - jak Cię nie ma w avatarku, to jakoś mi to nie pasuje :no::no::no:
Elfiku - śliczna Laurka i Weronika, no i Ty też :-)
Wiki, Anusiu - mam nadzieję, ze chłopaki już zdrowsze, wiem jak choroba dzicka męczy psychicznie...
Niania - taka zjeżdżalnia to super sprawa :tak::tak: ja, gdybym miała gdzie to zafundowałabym jeszcze Julencji piaskwnice i huśtawkę, bo to owobięzkowe przystanki na trasie każdego spaceru
Klaudia - a okna umyłaś? pranie zrobione? obiad? no... to nie marudź tylko do roboty się weź :rofl2::rofl2::rofl2:
Brunetko - zdjęcia :sorry2::sorry2: prosę

po krótce co u mnie:
bilans zrobiony (82 cm, 10,15kg), ospa zaszczepiona, okna umyte, urodzinowe muffiny z porzeczkami upieczone, fasolka w zamrażarce, jabłka w słoikach, wakacje w du**e, kawa w kuchni, deprim w torebce, lato za oknem

Klaudia - a okna umyłaś? pranie zrobione? obiad? no... to nie marudź tylko do roboty się weź :rofl2::rofl2::rofl2:
Elenko jestes moim ideałem :tak::-):happy2::happy2::happy2:kobiety :tak::tak:

reklama
oki ja spadam
dzisiaj ostatni dzień z Mają i Laurką- wieczorem sie żegnamy, zobaczymy sie w grudniu
od jutra bedzie tak:
:-( :sorry::sick::sad::sad::no2::hmm::sad::sad::sad: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Do góry