Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Wszystkiego najlepszego dla Kubusia i Maksia z okazji 2 urodzin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ups... zapomniałam, ale sobota w pracy, a wniedzielę grillowaliśmy z rodzinkąCiekawe, czy Anusia zdjęcie wkleiła
Najlepsze życzenia urodzinowe dla Maksia od cioci Ani i Dawidka !!!
Biedny Oliwierek :-( Trzymamy kciuki, coby szybko to cholerstwo przeszło!!!!!!Witam:-)
Anusia jak dawidek
Oli od piątku po południu na gorączkę dochodzęcą do 39 stopni i czerwone gardło bez czopów
Czyli jest to najprawdopodobniej angina wirusowa
byłam wczoraj u lekarza i oli dostał oczywiście antybiotyk, bo u nas lekarze inaczej dziecka nie wyleczą jak nie zapiszą antybiotyku
Nie dałam tego antybiotyku i leczę go na własną rekę, na domiar złego nasz homeopata wyjechał i muszę sobie sama radzić
U nas ciągle upał. Codziennie zapowiadają burze i dupa jest a nie burze. Kurde, a z ta Grecją to już nie przelewkia jak tam u was pogoda? tu dzis znow 40stopni! wsumie to nawet az tak nie czuc i daje rade zyc. nie wiem czy cos w pl o tym mowia w serwisach informacyjnych ale cala grecja plonie!!!!:-no::-no::-( non stop w tv pokazuja zdjecia z pozarow na zywo-korynt, patra, attyka. no nie ma miejsca gdzie cos sie nie pali!:---(
Ja nienawidzę wszelkiego robactwa!!!!!!!!!!!
NIENAWIDZĘ KOMARÓW
a
wszystkiego najlepszego Nenius dla ciebie i Slawka:-)
dawid chory...obudził sie z okropnym kaszlem, megaz katarem i lekka goraczzką a jutro chcielismy jechac na basen z R...
Oli tez chory:-(
ma temperature i nic nie je, bylam u lekarza i okazalo sie ze to angina
kurde siedzę i się drapię.......komary mnie pogryzły mnie i Krzyśka Łośka nic nie chce nawet dziabnąć, to niesprawiedliwe
niestety nie da się uniknąć obecności tych parszywków (komarów) w domu bo jest tak duszno że okna muszą być cały czas otwarte no i włazi badziewie
NIENAWIDZĘ KOMARÓW
ups... zapomniałam, ale sobota w pracy, a wniedzielę grillowaliśmy z rodzinką
ale idę do fryzjera na dniach zmieniac mój kolore, to wkleje aktualne
Ja nienawidzę wszelkiego robactwa!!!!!!!!!!!
Wczoraj byliśmy nad jeziorkiem i najpierw Maćka użądliła osa (albo pszczoła - nigdy ich nie rozróżniam) w samochodzie - i to 2 razy w jedną rękę. Kurcze, ale spanikowałam, bo nie wiedziałam, czy przypadkiem nie jest uczulony. Na szczęście tylko mu troszkę rączka spuchła, a dzisiaj już nie ma śladu. A potem nad wodą mnie użądliła w palca - dzisiaj mam palucha jak bania.