reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a tak wogóle elfiku to widzę że chyba codziennie masz nową buzię w avatarze, dzisiaj znowu inna? to w zależności od nastroju wstawiasz smutną bądź wesołą minkę?
a tak sobie zmieniam bo jakos sie mi nie podobaja :no:
a Maja naklikała mase zdjec wiec mam w czym wybierać
ćmy też są niemiłe ale nie przeszkadzają mi tak jak komary czy muchy bo taka wredna mucha też potrafi dać popalić zwłaszcza nad ranem
Noo te muchy to koszmar innego rodzaju
wczoraj gonilam jedną do 1szej w nocy ale ją rozwaliłam gazeta z programem- dostała wiadomosciami o 20stej :-p
a dzisiaj rano około 4tej nastepna mnie wkurzała i bzykała nad uchem
ją potraktowałam muchozolem i padła :tak::-p

reklama
a tak sobie zmieniam bo jakos sie mi nie podobaja :no:
a Maja naklikała mase zdjec wiec mam w czym wybierać

Noo te muchy to koszmar innego rodzaju
wczoraj gonilam jedną do 1szej w nocy ale ją rozwaliłam gazeta z programem- dostała wiadomosciami o 20stej :-p
a dzisiaj rano około 4tej nastepna mnie wkurzała i bzykała nad uchem
ją potraktowałam muchozolem i padła :tak::-p
chyba zacznę kupować gazetę z programem bo to pożyteczna rzecz :-) :-)

chyba spadam spać bo sama tu siedzę jak kołek jutro może zajrzę wcześniej zanim pójdziecie spać ;-)

ja nie kupuje :-p mialam w dzienniku zachodnim jako dodatek :-p
ale masz racje pozyteczna jest
:-D

my nie kupujemy bo u nas raczej rzadko się TV ogląda dzieci tylko gapią się w bajki ale to bez programu można bo nieważne jaka bajka leci :laugh2: dlatego rezygnujemy z satelity (mamy cyfrę) bo u nas to bez sensu tyle płacić za coś z czego się nie korzysta

my nie kupujemy bo u nas raczej rzadko się TV ogląda dzieci tylko gapią się w bajki ale to bez programu można bo nieważne jaka bajka leci :laugh2: dlatego rezygnujemy z satelity (mamy cyfrę) bo u nas to bez sensu tyle płacić za coś z czego się nie korzysta
dokładnie
z tego oto powodu ja nie posiadam cyfry i ma tylko 5 podstawowych programow
mam tvp1 tvp2 polsat, tvn i jakis regionalny
ogladam tylko seriale a w wakacje nic
wiec tylko ścieram kurze z tv
mam tez satelite ale tego to nie używałam juz chyba z 2 lata :-p stoi sobie takie pudełko i godzine mi pokazuje ( przynajmniej zegarek sie przydaje)

oki ja tez spadam
dobranoc
mam juz normalna czcionke
jupi :-)

ja też idę spać

ale u nas jak nie będę miała satelity to zostaną mi tylko 2 programy TVP 1i2 inne do naszej dziury nie docierają (polsat tylko ale w strasznej jakości można odbierać jakąś anteną dachową) ale wcale mi tego nie żal i tak w tej telewizji jest wielkie g ó w n o

Pierwsza :rofl2:
Czesc Laski :-p

Ziewam:shocked2: Ale miam imprezowy weekend ho ho :rofl2: Jestem zmeczona fizycznie, ale psychicznie totalny super relaks :happy2:

I pomyślec, ze dwa lata temu byłam juz prawie na finiszu porodu:-) Jestem wzruszona i zamyślona :yes::blink: Ale ten czas leci.

Moja Pani od angielskiego się spóźnia :baffled:Po cholere ja sie zrywałam o 5.45 z łozka :wściekła/y:

mycha_wpada_na_prezenty.jpg

Najlepsze życzenia urodzinowe dla Maksia od cioci Ani i Dawidka !!!

reklama
Do góry