reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
:-):-):-) hi hi wracam do Was pomalutkudobry wieczór lipcowa mamo :-)
dzisiaj siostra wyprowadziła sie do tęściowej( biedna) a w środe już leci do Dortmundu( bede miała depreche)
dzisiaj jak zabrała wszystkie rzeczy to zrobiło sie w domu cicho, smutno i pusto tak bleeeeeeeeeeeeeeeeee
jedyne jasne światełko to BB :-)
kate332
lipcowe mamy'05
kurde siedzę i się drapię.......komary mnie pogryzły mnie i Krzyśka Łośka nic nie chce nawet dziabnąć, to niesprawiedliwe
niestety nie da się uniknąć obecności tych parszywków (komarów) w domu bo jest tak duszno że okna muszą być cały czas otwarte no i włazi badziewie
niestety nie da się uniknąć obecności tych parszywków (komarów) w domu bo jest tak duszno że okna muszą być cały czas otwarte no i włazi badziewie
NIENAWIDZĘ KOMARÓW
elfiko
lipcowe mamy ´05
wnioski z ostatniego tygodnia:
- fajnie sie mieszka z siostrą
- mam najpiękniejszą siostrzenice na świecie
- wino najlepiej smakuje kiedy sie je pije siedząc w kuchni na twardym krześle
to narazie tyle
pozostaje mi jeszcze powklejac fotki a mam ich mase
- fajnie sie mieszka z siostrą
- mam najpiękniejszą siostrzenice na świecie
- wino najlepiej smakuje kiedy sie je pije siedząc w kuchni na twardym krześle
to narazie tyle
pozostaje mi jeszcze powklejac fotki a mam ich mase
kate332
lipcowe mamy'05
pewnie zaglądaj do nas to co prawda nie to samo co przebywanie z siostrą ale będziemy się starać:-):-):-) hi hi wracam do Was pomalutku
dzisiaj siostra wyprowadziła sie do tęściowej( biedna) a w środe już leci do Dortmundu( bede miała depreche)
dzisiaj jak zabrała wszystkie rzeczy to zrobiło sie w domu cicho, smutno i pusto tak bleeeeeeeeeeeeeeeeee
jedyne jasne światełko to BB :-)
elfiko
lipcowe mamy ´05
u nas nie ma komarówkurde siedzę i się drapię.......komary mnie pogryzły mnie i Krzyśka Łośka nic nie chce nawet dziabnąć, to niesprawiedliwe
NIENAWIDZĘ KOMARÓW
chyba nie ma
ale jak mam okna pootwierane a wlatuja tylko ćmy , ktorych sie boje bo są włochate ale nie tak straszne jak pająki ale jednak są straszne a komary nie wlatuja to chyba ich nie ma co nie?
kurna czemu ja mam taka dziwną trzcionke?
kate332
lipcowe mamy'05
u nas też nie było zresztą teraz też nie jest ich dużo ale nawet jeden czy dwa potrafią dotkliwie pokąsaću nas nie ma komarów
chyba nie ma
ale jak mam okna pootwierane a wlatuja tylko ćmy , ktorych sie boje bo są włochate ale nie tak straszne jak pająki ale jednak są straszne a komary nie wlatuja to chyba ich nie ma co nie?
kurna czemu ja mam taka dziwną trzcionke?
wieczorem upolowałam właśnie dwie sztuki więcej nie widziałam więc może dzisiaj będziemy mieli spokój
reklama