reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
dobry wieczór lipcowa mamo :-)
:-):-):-) hi hi wracam do Was pomalutku
dzisiaj siostra wyprowadziła sie do tęściowej( biedna) a w środe już leci do Dortmundu( bede miała depreche)
dzisiaj jak zabrała wszystkie rzeczy to zrobiło sie w domu cicho, smutno i pusto tak bleeeeeeeeeeeeeeeeee
jedyne jasne światełko to BB :-)

kurde siedzę i się drapię.......komary mnie pogryzły mnie i Krzyśka Łośka nic nie chce nawet dziabnąć, to niesprawiedliwe :dry:
niestety nie da się uniknąć obecności tych parszywków (komarów) w domu bo jest tak duszno że okna muszą być cały czas otwarte no i włazi badziewie :angry::wściekła/y:
NIENAWIDZĘ KOMARÓW

wnioski z ostatniego tygodnia:
- fajnie sie mieszka z siostrą
- mam najpiękniejszą siostrzenice na świecie
- wino najlepiej smakuje kiedy sie je pije siedząc w kuchni na twardym krześle
to narazie tyle
pozostaje mi jeszcze powklejac fotki a mam ich mase :tak::cool2:

:-):-):-) hi hi wracam do Was pomalutku
dzisiaj siostra wyprowadziła sie do tęściowej( biedna) a w środe już leci do Dortmundu( bede miała depreche)
dzisiaj jak zabrała wszystkie rzeczy to zrobiło sie w domu cicho, smutno i pusto tak bleeeeeeeeeeeeeeeeee
jedyne jasne światełko to BB :-)
pewnie zaglądaj do nas to co prawda nie to samo co przebywanie z siostrą ale będziemy się starać

kurde siedzę i się drapię.......komary mnie pogryzły mnie i Krzyśka Łośka nic nie chce nawet dziabnąć, to niesprawiedliwe :dry:
niestety nie da się uniknąć obecności tych parszywków (komarów) w domu bo jest tak duszno że okna muszą być cały czas otwarte no i włazi badziewie :angry::wściekła/y:
NIENAWIDZĘ KOMARÓW
u nas nie ma komarów
chyba nie ma
ale jak mam okna pootwierane a wlatuja tylko ćmy , ktorych sie boje bo są włochate ale nie tak straszne jak pająki ale jednak są straszne a komary nie wlatuja to chyba ich nie ma co nie?

kurna czemu ja mam taka dziwną trzcionke? :wściekła/y::angry:

a tak wogóle elfiku to widzę że chyba codziennie masz nową buzię w avatarze, dzisiaj znowu inna? to w zależności od nastroju wstawiasz smutną bądź wesołą minkę?

u nas nie ma komarów
chyba nie ma
ale jak mam okna pootwierane a wlatuja tylko ćmy , ktorych sie boje bo są włochate ale nie tak straszne jak pająki ale jednak są straszne a komary nie wlatuja to chyba ich nie ma co nie?

kurna czemu ja mam taka dziwną trzcionke? :wściekła/y::angry:
u nas też nie było zresztą teraz też nie jest ich dużo ale nawet jeden czy dwa potrafią dotkliwie pokąsać
wieczorem upolowałam właśnie dwie sztuki więcej nie widziałam więc może dzisiaj będziemy mieli spokój

reklama
ćmy też są niemiłe ale nie przeszkadzają mi tak jak komary czy muchy bo taka wredna mucha też potrafi dać popalić zwłaszcza nad ranem

Do góry