reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

STO LAT DLA MILENKI!!!

4lgm1z8.gif

reklama
hej lipcoweczki, ja tylko na chwilke:-p:-p

własnie pakuje nas nad morze, obiad robie i lecze obolałe nogi:cool2::cool2:
na weselu było cudownie, opowiem innym razem i powkejam fotki, jesli jakes nieocenzurowane znajde!!!

teraz sie zegnam, wszystkom dwolatkom zycze duuuuzo szczescia i miłosci :elvis::elvis:

do zobaczonka w krotce
ps. zabieramy ze soba laptopa hihi:baffled::baffled:

Witam:-)
Anusia jak dawidek:confused:
Oli od piątku po południu na gorączkę dochodzęcą do 39 stopni i czerwone gardło bez czopów
Czyli jest to najprawdopodobniej angina wirusowa
byłam wczoraj u lekarza i oli dostał oczywiście antybiotyk, bo u nas lekarze inaczej dziecka nie wyleczą jak nie zapiszą antybiotyku:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:
Nie dałam tego antybiotyku i leczę go na własną rekę, na domiar złego nasz homeopata wyjechał i muszę sobie sama radzić

a ja mam newsa! ta moja kolezanka ktorej malenstwo zmarlo kilka miesiecy temu jest...... w ciazy!!!!!!:tak::tak::tak::-)
w sumie to mam troszke mieszane uczucia ale chyba jednak straszne sie ciesze:tak::tak:

a jak tam u was pogoda? tu dzis znow 40stopni!:szok::baffled: wsumie to nawet az tak nie czuc i daje rade zyc. nie wiem czy cos w pl o tym mowia w serwisach informacyjnych ale cala grecja plonie!!!!:no::-:)no::-:)no::-( non stop w tv pokazuja zdjecia z pozarow na zywo-korynt, patra, attyka. no nie ma miejsca gdzie cos sie nie pali!:-:)-:)-(

asia udanego urlopu:tak::tak::tak:
Oliviaa u nas gorąco strasznie, już się nie mogę doczekać ochłodzenia, przez cały dzień siedzę z Olim w domu bo na pole nie da się wyjść, a w domu cała się kleję

reklama
Joasiu spokojnych wakacji;-)

ja właśnie szukam kwatery w Ustroniu
w sierpniu jedziemy na tydzień:tak::rofl:
już się cieszę i mam nadzieję że znajdę coś fajnego :-)

chorowitkom zdrówka życzymy:tak:

co do pogody to u nas od rana leje i nawet jest zimnoo:sorry2:

Do góry