reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
851139120_3bb8c93e27_o.jpg

6810n0o.gif

od Juleczki i jej rodziców :-)​
Rany, jakie śliczne życzenia. Pozwolisz Elen, że się dołączę :-)
balsam na dusze dla mam watpiacych w swoje i pociech sily:-D Klaudia gratuluje!:elvis:
Bardzo dziękujemy, ale już NIGDY NIGDY się nie pochwalę, bo Maciek się dzisiaj TRZY razy zlał w majtki :-:)no:

witam z wieczorka kochane
ja tylko na momencik bo w tym pokoju śpi Laura a klawiatura strasznie głośno klika- nie chce jej obudzić
Drinkujemy z siostrą :cool::happy::-p opijamy jej 26te urodzinki
byłyśmy dzisiaj na zajebistych zakupkach :tak:
mam nowy t-shirt i dwie tuniczki :happy2:rozmiar 36 :happy2: (ten rozmiar to skutek nieobecności męża,schudłam 4 kg)
kurcze ale mam dobrego drinka
kurcze ale fajnie :-p
pa :rofl2:

aaaaaa ja też chciałam złozyc zaległe życzonka wszystkim solenizantom małym i dużym
Anusiu sto lat Ci życze kochana
fajna z Ciebie laseczka wiec sie nie zmieniaj a jedynie niech Ci sie w życiu dobrze wiedzie :tak:
1810_kwiaty.jpg

Alusiu, Jasiu maluszki kochane Wam życze zdrówka i szczęscia w życiu i wiecznej nieustającej miłosci rodziców
5z6guqd.gif

1810

u nas właśnie przeszło gradobicie, całe auto mamy do malowania:szok::szok:
całe szczęście że jest ac
ło matko to współczuję my ostatnio mieliśmy samochód w malowaniu i zamalowanie kawałka wielkości kartki A4 trwało T Y D Z I E Ń :szok::szok::szok::szok:

witam z wieczorka kochane
ja tylko na momencik bo w tym pokoju śpi Laura a klawiatura strasznie głośno klika- nie chce jej obudzić
Drinkujemy z siostrą :cool::happy::-p opijamy jej 26te urodzinki
byłyśmy dzisiaj na zajebistych zakupkach :tak:
mam nowy t-shirt i dwie tuniczki :happy2:rozmiar 36 :happy2: (ten rozmiar to skutek nieobecności męża,schudłam 4 kg)
kurcze ale mam dobrego drinka
kurcze ale fajnie :-p
pa :rofl2:

CZEŚĆ ELFIK ZAGLĄDAJ BO SMUTNO BEZ CIEBIE
rozmiar 36 mówisz hhmmmmmm :dry: ja może taki nosiłam w podstawówce :blink:

reklama
Witam o poranku:-)
dzisiaj podobno ma byc jeszcze większy upał:szok:
mam wolne, więc pewnie będę siedziec z Dawidkiem tylko z samego rana na polku, a potem schowamy sie przed słońcemm poza tym planów brak:dry:

Do góry