reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hej laski:-)
dopiero dorwałam się do kompa bo siedzę w robocie i mam urwanie głowy, kierownika nie ma i wszystko na mojej głowie:crazy:
dawid sra dalej jak głupi, na dodatek obsypały mu sie całe plecy z tego słońca, ale coś się chmurzy, więc licze na deszczyk popołudniem:happy2:
lecę nadrabiać...
Oli też miał tak jak by biegunkę przez poniedziałek i wtorek, ale nic poza tym się nie działo, mi się wydaje, że to zęby

reklama
może to jednak potówki martyni też kilka wyskoczyło krostek na pleckach i brzuszku, no chyba że jest to od jedzenia
u nas czasami i tak bywa;-)
to raczej nie potówki, bo wiem jak wyglądają, a te plamki raz sa takie zaognione, raz nie ma ich wcale a drapie się dawid jak najęty:eek: może jakas koszulka była zle wypłukana z proszku lub płynu zmiekczającego i złapał uczulenie:angry:
szlag...:wściekła/y:

to nie my:rofl2::-p to łoś Anusi:rofl2:;-);-)

Cześć babki i pap babki!
Kawa jest, ściera jest, do roboty:dull:
no, do roboty! wiesz co mówi mój tata jak myję okna: że będzie padać, bo małpy wysoko skaczą :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: nie spadnij mamuśka :-D

Dzień dobry o poranku :-) Moje dziecko ZNOWU wstało o 6.10 :angry: Ale za to przed chwilką zawołał, że chce siku tralalala :-):-):-):-):-) Już mu się to coraz częściej zdarza. Jeszcze nie minęły dwa tygodnie odkąd zaczęliśmy naukę, a on już ślicznie wszystko robi na nocnik, no i co jakiś czas sam woła. Ale się cieszę :-) No i musiałam zrezygnować z kosza na pieluchy, bo się nie napełnia :-D
a moje zlało sie dziś w fotelik samochodowy i nie chciało sie przyznac do tego : "Julia nie, lala siusiu!" :happy2::happy2::happy2::nerd:
:tak: tej to dobrze!!!:happy2::happy2::happy2:

ja na chwilkę cześć i cześć, urwanie głowy z weselem, wyjazdem nad morze, sprzątaniem , no i powrotem łosia.............przynajmniej nie myślę o głupotach

do wieczorka!!!:elvis::elvis::elvis::elvis:
no i dobrze :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

a poza tym:

851139120_3bb8c93e27_o.jpg

6810n0o.gif

od Juleczki i jej rodziców :-)​

Tak sobie myslę o tych poczatkowaych depresjach, spadkach nastroju i chwilowych dolkach... Wiecie co ja tez ostatnio czułam się okropnie, nie miałam siły ani ochoty na nic, ani humoru ani weny twórczej do nieczego - ja nie ja. Kupiłam znowu BodyMax i jak reka odjął.Biorę go juz kilka dni i czuje sie znacznie lepiej. Bardzo polecam, moze i Wam pomoze :tak:

ehhh, Niania Ty zawsze najbardziej wigorna z nas byłaś :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
mi to nawet końska dawka bodymaxu z magnezem nie pomaga :nerd::nerd::nerd::nerd:

reklama
Do góry