ehhh, Niania Ty zawsze najbardziej wigorna z nas byłaś
mi to nawet końska dawka bodymaxu z magnezem nie pomaga
Tak ?
Chorobcia to juz sama nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ehhh, Niania Ty zawsze najbardziej wigorna z nas byłaś
mi to nawet końska dawka bodymaxu z magnezem nie pomaga
spokojna glowa! grunt to sie zastanowic na co sie ma danego dnia ochote i tej wersji sie trzymac przez caly wieczor a ja mojue drogie panie wbrew pozorom to pijam bardzo malo jak na tryb zycia jaki prowadze i miejsce pracy i krag znajomycholiwia....stopuj z tymi trunkami, bo jak to wszystko zmieszamy, to .....u mnie w domu tylko dwa kibelki..możemy niezdąrzyć
super, strasznie sie ciesze!:-):-)Oj Anuś w życiu nie miałam takich fajnych wakacji
no..no...delikfent zaje**sty....zajcie mi go
jak go widze, to sie mi marzy....sex on the beach :-)
oliviaa ale nam tu ciacho pokazałaś
taki do schrupania
:-):-):-) no fakt buziaczka ma calkiem fajnego. a dodam ze na zdjeciach ten jego urok nie wychodzi tak dobrze jak w rzeczywistosciale mi sie w nim podoba cos innego- a mianowicie pasja jaka ma do muzyki i fotografii! no i kurna on ma takie feromony ze ja ledwo daje rade!(zreszta w druga strone to samo) jak mi sie w zyciu nie ulozy to go scigne za kilka lat i sobie zrobie z nim malenstwo!:-) no wyobrazcie sobie takiego naszego maluszka;-):-)Kolo taki z telewizora
no facet niczego sobie chociaż jak dla mnie to ma w sobie coś z drania
w grecji istnieje takie okreslenie na dupkow i drani- malakas. ale oprocz tego, to np w innym znaczeniu miedzy znajomymi to jest rozumiane jako "stary", "koles" i wszyscy faceci sa malakasami. co z logicznego wywodu wychodzi ze w kazdym facecie jest draneeee tam....drań...ale za to jaki drań ;-);-)
kurna! to moze NiaNia bys mi przeslala tego body maxa tutaj? tez sie chce poczuc lepiej;-)Tak sobie myslę o tych poczatkowaych depresjach, spadkach nastroju i chwilowych dolkach... Wiecie co ja tez ostatnio czułam się okropnie, nie miałam siły ani ochoty na nic, ani humoru ani weny twórczej do nieczego - ja nie ja. Kupiłam znowu BodyMax i jak reka odjął.Biorę go juz kilka dni i czuje sie znacznie lepiej. Bardzo polecam, moze i Wam pomoze
balsam na dusze dla mam watpiacych w swoje i pociech sily Klaudia gratuluje!Ale za to przed chwilką zawołał, że chce siku tralalala :-):-):-):-):-) Już mu się to coraz częściej zdarza. Jeszcze nie minęły dwa tygodnie odkąd zaczęliśmy naukę, a on już ślicznie wszystko robi na nocnik, no i co jakiś czas sam woła. Ale się cieszę :-) No i musiałam zrezygnować z kosza na pieluchy, bo się nie napełnia
Szczęściara ;-)A moje dziecie wyjeżdza dziś do babci na tydzień
Tak sobie myslę o tych poczatkowaych depresjach, spadkach nastroju i chwilowych dolkach... Wiecie co ja tez ostatnio czułam się okropnie, nie miałam siły ani ochoty na nic, ani humoru ani weny twórczej do nieczego - ja nie ja. Kupiłam znowu BodyMax i jak reka odjął.Biorę go juz kilka dni i czuje sie znacznie lepiej. Bardzo polecam, moze i Wam pomoze
kurna! to moze NiaNia bys mi przeslala tego body maxa tutaj? tez sie chce poczuc lepiej;-)