reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
:szok::szok::szok: oliwia....stopuj z tymi trunkami, bo jak to wszystko zmieszamy, to .....u mnie w domu tylko dwa kibelki..możemy niezdąrzyć:rofl2::rofl2:
spokojna glowa!:-p grunt to sie zastanowic na co sie ma danego dnia ochote i tej wersji sie trzymac przez caly wieczor:tak: a ja mojue drogie panie wbrew pozorom to pijam bardzo malo jak na tryb zycia jaki prowadze i miejsce pracy i krag znajomych

:-)Oj Anuś w życiu nie miałam takich fajnych wakacji:tak::happy2:
super, strasznie sie ciesze!:-)

no..no...delikfent zaje**sty....zajcie mi go :rofl2:
jak go widze, to sie mi marzy....sex on the beach :-):-D:-D

oliviaa ale nam tu ciacho pokazałaś
taki do schrupania :-p:-p:-p

Kolo taki z telewizora:tak:
:-):-):-) no fakt buziaczka ma calkiem fajnego. a dodam ze na zdjeciach ten jego urok nie wychodzi tak dobrze jak w rzeczywistosci:tak:ale mi sie w nim podoba cos innego- a mianowicie pasja jaka ma do muzyki i fotografii!:tak: no i kurna on ma takie feromony ze ja ledwo daje rade!(zreszta w druga strone to samo) jak mi sie w zyciu nie ulozy to go scigne za kilka lat i sobie zrobie z nim malenstwo!:-) no wyobrazcie sobie takiego naszego maluszka:-p:rofl2:;-):-)

no facet niczego sobie chociaż jak dla mnie to ma w sobie coś z drania :-p

eeee tam....drań...ale za to jaki drań ;-);-)
w grecji istnieje takie okreslenie na dupkow i drani- malakas. ale oprocz tego, to np w innym znaczeniu miedzy znajomymi to jest rozumiane jako "stary", "koles" i wszyscy faceci sa malakasami. co z logicznego wywodu wychodzi ze w kazdym facecie jest dran:-p

Tak sobie myslę o tych poczatkowaych depresjach, spadkach nastroju i chwilowych dolkach... Wiecie co ja tez ostatnio czułam się okropnie, nie miałam siły ani ochoty na nic, ani humoru ani weny twórczej do nieczego - ja nie ja. Kupiłam znowu BodyMax i jak reka odjął.Biorę go juz kilka dni i czuje sie znacznie lepiej. Bardzo polecam, moze i Wam pomoze :tak:
kurna! to moze NiaNia bys mi przeslala tego body maxa tutaj?:tak: tez sie chce poczuc lepiej;-)

Ale za to przed chwilką zawołał, że chce siku tralalala :-):-):-):-):-) Już mu się to coraz częściej zdarza. Jeszcze nie minęły dwa tygodnie odkąd zaczęliśmy naukę, a on już ślicznie wszystko robi na nocnik, no i co jakiś czas sam woła. Ale się cieszę :-) No i musiałam zrezygnować z kosza na pieluchy, bo się nie napełnia :-D
balsam na dusze dla mam watpiacych w swoje i pociech sily:-D Klaudia gratuluje!:elvis:

Hej, hej, wpadam na moment, dopiero co się z lekka ogarnęłam :eek:. Na maksa nie mam czasu nawet do Was zajrzeć :dull: Ale jeszcze tylko jutro i od soboty miesiąc laby :rofl2: Kornel do końca lipca w żłobku, więc wiecie, co zamierzam robić przez pierwszy tydzień urlopu? :cool2: Spać do dziesiątej, surfować po internecie i generalnie mieć wszystko dookoła w najgłębszym poważaniu :cool2::biggrin2:Nie będę gotować, nie będę sprzątać :rofl2: Może tylko prać :-p

Nania, na którymś wątku pisałaś, ze ostatnio z coraz większym żalem zostawiasz młodego. Mam to samo :tak: Planujemy z łosiem ten wypad nad morze, który ze względu na remont był ciągle przekładany:rolleyes2:. No i łoś gadał już z mamą, która zgodziła się zająć małym przez weekend, a ja...a ja chciałabym chyba, żeby misiek z nami pojechał :sorry2: Z jednej strony fajnie by było odpocząć, ale z drugiej- dlaczego odbierać dziecku radośc popluskania się w morzu? :sorry2::-p Sama nie wiem, muszę to przemyśleć ;-)

Tak sobie myslę o tych poczatkowaych depresjach, spadkach nastroju i chwilowych dolkach... Wiecie co ja tez ostatnio czułam się okropnie, nie miałam siły ani ochoty na nic, ani humoru ani weny twórczej do nieczego - ja nie ja. Kupiłam znowu BodyMax i jak reka odjął.Biorę go juz kilka dni i czuje sie znacznie lepiej. Bardzo polecam, moze i Wam pomoze :tak:

Nianiu, przyznaj się - pracujesz dla producenta Body Max :rofl2::cool:

a ja obecnie muszę żyć bez wspomagaczy i tak jeszcze przez prawie rok, ech....

reklama
Do góry