reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Pierwsza :rofl2:

Witam wczesnym wieczorkiem:baffled:
jestem padnieta, ta pogoda dosłownie mnie dobija, na termometrze w samochodzie miałam 35 stopni:szok: jestem cała spocona, klejące...bleee :crazy:
marzy mi się zimny prysznic:happy2:
Dawid też ledwo dycha, na dodatek całe plecki obcypały mu się jakimiś krostkami, ale nie sa to potówki:eek:ciekawe co to?
Mój tez ma takie krostki. To chyba potówki :tak:
A moje dziecie wyjeżdza dziś do babci na tydzień:-p

no..no...delikfent zaje**sty....zajcie mi go :rofl2:
jak go widze, to sie mi marzy....sex on the beach :-):-D:-D
Kolo taki z telewizora:tak:

Dzień dobry o poranku :-) Moje dziecko ZNOWU wstało o 6.10 :angry: Ale za to przed chwilką zawołał, że chce siku tralalala :-):-):-):-):-) Już mu się to coraz częściej zdarza. Jeszcze nie minęły dwa tygodnie odkąd zaczęliśmy naukę, a on już ślicznie wszystko robi na nocnik, no i co jakiś czas sam woła. Ale się cieszę :-) No i musiałam zrezygnować z kosza na pieluchy, bo się nie napełnia :-D

reklama
a wcale nie :-p:-p:-p;-)

No wiem własnie :dull: Ale czas wejscia był ten sam :rofl2:

:cool::wink:

Kurcze Niania, ale ci zazdroszczę :-):tak:

No niby fajnie, ale coraz cięzej mi sie go oddaje i coraz rzadziej jak same widzicie. Juz kilka miesiecy go nie oddawalam i teraz mi trochę smutno :hmm::-(
Ale plan jest ambitny bo
- dziś idziemy do kina:cool:
- jutro przyjezdzaja znajomi ze szczecina:cool2: i zostaja na weekend, wiec jutro grill, a w sobote impreza z jezscze jednym znajomymi:rofl2:
a potem cały tydzień labyyyyy:happy2:

Do góry