reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Aniula, mnóstwo radości, miłości i satysfakcjonującego seksu kiedy tylko chcesz :-):-):-)

kat_402608.jpg

e-mamo..oddałabym wszystko za to, żeby przestał, teraz spi w pokoju obok, ale w ostatnich dniach normalnie budzi mnie przez ścianę:szok: musze wstać, potrząsnąć nim i mam cisze przez kilkanascie minut, a potem jazda od nowa:baffled::szok::-D

Hej laseczki:-)
uff...żar się leje z nieba, mu ucieklismy przed słońcem bo jest nie do wytrzymania:no:
od 8 rana Dawis baraszkował w piaskownicy, ale teraz wolę go zabrać do domku.
My od paru dni robimy tak samo. O 8 do piachu, a o 10 do domku. Inaczej nie da się wytrzymać. Poza tym Maciek w te upały budzi się strasznie wcześnie. Wczoraj wstał o 6.20, a dzisiaj o 6.10 :angry: Dawniej bym go posadziła na łóżku i włączyła "Pana Kleksa" i byłby spokój na godzinę, a teraz muszę go sadzaćna nocnik i dupa ze spania. W związku z tym łeb mi napinkala i wyglądam tak :sick:

co do modyfikowane zimnego to nie wiem czemu nie można zimnego - może coś mi się pomyliło... po prostu myślalam że nie można

my mamy teraz fazę arbuzową :tak::-):-D wyjmujemy takiego balona z lodówki i cała rodzina się zajada, a potem wszyscy się kleimy od słodkiego soku :rofl2:
My kupujemy Bebiko w płynie, w związku z tym nie ma problemu z podawaniem zimnego mleka. Wkładam go tylko na 10 minut do mikrofalówki, coby nie było lodowate.
danonki też ponoć od 3 lat (tak gdzieś słyszałam) a chyba większość dzieci przynajmniej raz na jakiś czas je jada................

Fajnie, że znalazłam w was "wsparcie" w kwestii Monte ;-) Teraz bedę ze spokojniejszym sumieniem dawać je Darii - przynajmniej zje coś mlecznego :-p
Maciek je jednego Danonka codziennie. Monte nie jada w ogóle, bo zauważyłam, że jak zje tylko trochę czekolady, to ma od razu twardą kupkę.

e-mamo..oddałabym wszystko za to, żeby przestał, teraz spi w pokoju obok, ale w ostatnich dniach normalnie budzi mnie przez ścianę:szok: musze wstać, potrząsnąć nim i mam cisze przez kilkanascie minut, a potem jazda od nowa:baffled::szok::-D

ma za miękkie podniebienie i mu się zapada jak śpi, i dlatego chrapie, daj mu torbę landrynek to może mu stwardnieje:-p;-);-);-);-):szok::-D:-D:-D

reklama
Do góry