reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

danonki też ponoć od 3 lat (tak gdzieś słyszałam) a chyba większość dzieci przynajmniej raz na jakiś czas je jada................

Fajnie, że znalazłam w was "wsparcie" w kwestii Monte ;-) Teraz bedę ze spokojniejszym sumieniem dawać je Darii - przynajmniej zje coś mlecznego :-p

reklama
dawid ma beznadziejny apetyt od paru dni, ciepłych posiłków prawie wogóle nie rusza, ewentualnie kaszkę owocowa lub czekoladową. Zajada się owocami, danonami, jogurtami i pije litry soków i wody, ale wcale mu się nie dziwię bo ja też nie mam ochoty na jedzenie w taki skwar, więc Gazelko nie przejmuj się pewnie wszystkie dziaciaczki tak mają:rofl2:
Mój kaszki manny tez nie chce rano. Ale w dzien zjada Danio, zupę, kanapkę, tosta, kalafiora ugotowanego + bułeczka tarta.
Nie jest źle:tak: Ale faktycznie to mniej niz zwykle.

U nas ostatnio furorę robiło "Monte" tylko, że tam na opakowaniu jest napisane, że to dla dzieci od 3 lat i trochę sie boję Darii tego kupować............Jak myślicie?
Ja daje juz od dawna:sorry2: Moje dziecko je ogróki koonserwowe, chipsy, kaszankę z grila wiec nie pękam, ze mu Monte zaszkodzi.
Z reszta wiekszosc zabawek, ksiazek, jedznia które lubi przeznaczone jest dla dzieci powyzej 3 roku zycia :shocked2::-)

Ja daje juz od dawna:sorry2: Moje dziecko je ogróki koonserwowe, chipsy, kaszankę z grila wiec nie pękam, ze mu Monte zaszkodzi.
Z reszta wiekszosc zabawek, ksiazek, jedznia które lubi przeznaczone jest dla dzieci powyzej 3 roku zycia :shocked2::-)

Oj, tak kaszankę to Daria też wciąga już od bardzo dawna :sorry2:. Tylko my kupujemy taka swojską.

Coś mi się wydaje że ktoś ma dziś urodziny i się nei przyznaje :cool2::ninja2::rofl:

jakimś cudem udało mi się na to wpasc na forum:happy2:

No smiało przyznawać się i ....stawiać flachę :rofl2:

60_60_kwiaty_wisni2.jpg

Kochana Aniu raz jeszcze wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry