reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Baaaardzo dziękujemy za gratki!! A jest czego gratulować. Dzisiaj nie było ANI JEDNYCH mokrych majteczek. Wszystko było w nocniczku. Zużyta tylko jedna pielucha do spania. A to dopiero 5 dzień tresury !!!:-)Maciuś chodzi po domu i mówi "Mamusia dumna z Maciusia" :-)

Klaudia, z całego serca gratuluje i zazdroszczę, bo nas to dopiero czeka:crazy:

na_szczescie_d.jpg

Kornelku wszystkiego najlepszego w dniu 2 urodzin

Cześć kochane lipcóweczki :-) (Joasia)
W ogóle sie pisze oddzielnie (Anusia) :-p:-p:-p:-D;-) :sorry2:(Zartuje mam nadzieje,że sie nie obraziłas) :tak::-)

Dzięki za komplementy :elvis: wizyta u fryzjera była całkowicie spontaniczna - zadzwoniłam rano umówic sie na przyszły tydzień na obcięcie grzywki a,ze akurat miały wolne popołudniu wczoraj to pojechałam . Na fotelu juz naszła mnie wizja króciutkiej fryzurki i mam :-)
Zadowolona jestem bardzo bo jakos tak mi lżej i chłodniej teraz :tak:
A poważnie to chyba tylko na tej fotce, zaraz coś wkleje innego żebyscie porównały

4po4d53.gif

Słońce świeci,
deszczyk pada,

tęcza niebo przyozdabia,
ptak co chwile piosnkę zmienia
to dla Kornelka są życzenia

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
4zjlmvs.gif

reklama
Hmmmm nie wychodzi żadna konkretna fotka :wściekła/y:
Ja nie potrafie być wesoła na zawołanie chyba :confused2:
ale zobaczaczcie..