reklama
Nati chyba jako jedyna z lipcowych dzieciaczków śpi jeszcze ze mną w łóżku i tak szczerze to mi to nie przeszkadza
tylko łoś narzeka ale gdyby tak okrutnie nie chrapał to może by mi zależało żeby ją od tego odzwyczjac
czuje się lepiej jak ona śpi obok mam do kogo się przytulic a pozatym kilka razy w ciągu nocy sprawdzam czy ona odycha taka moja mała schiza jeszcze za czasów szpitala mi zostało
tylko łoś narzeka ale gdyby tak okrutnie nie chrapał to może by mi zależało żeby ją od tego odzwyczjac
czuje się lepiej jak ona śpi obok mam do kogo się przytulic a pozatym kilka razy w ciągu nocy sprawdzam czy ona odycha taka moja mała schiza jeszcze za czasów szpitala mi zostało
anusia_80
lipcowa mama 2005
Hej lipcóweczki Kochane:-) ( Joasia )
delektuję sie kawą i patrzę za okno, a tam szaro, buro i wogóle brzydko...mam nadzieję,że pogoda się poprawi, bo wieczorkiem wybieramy się na grilla do znajomych:-)
Dzisiaj czeka mnie pranie ostatniego dywanu i powoli można zacząć meblowac na nowo nasz gniazdko. Wczoraj kupilismy nowe lampy i zyrandole, noi został nam jedynie nowy komplet wypoczynkowy, ale coś czuję ,że nie dogadam się z łosiem w tej sprawie, bo ja chcę jasne obicia, a on ciemne noi klops...
jeszcze tylko przenieśc się do nowej sypialni, a przed tem ja wymalować, i urządzić pokój Dawidka i remnot prawie zakończony:-)
lecę nadrabiać...
delektuję sie kawą i patrzę za okno, a tam szaro, buro i wogóle brzydko...mam nadzieję,że pogoda się poprawi, bo wieczorkiem wybieramy się na grilla do znajomych:-)
Dzisiaj czeka mnie pranie ostatniego dywanu i powoli można zacząć meblowac na nowo nasz gniazdko. Wczoraj kupilismy nowe lampy i zyrandole, noi został nam jedynie nowy komplet wypoczynkowy, ale coś czuję ,że nie dogadam się z łosiem w tej sprawie, bo ja chcę jasne obicia, a on ciemne noi klops...
jeszcze tylko przenieśc się do nowej sypialni, a przed tem ja wymalować, i urządzić pokój Dawidka i remnot prawie zakończony:-)
lecę nadrabiać...
anusia_80
lipcowa mama 2005
Kornelku, Jagódko najlepsze życzenia z okazji urodzinek od cioci Ani i Dawidka :-)
anusia_80
lipcowa mama 2005
Dawidek śpi w naszej sypialni, ale zasypia w swoim łóżeczku juz bez żadnego problemu. Jednak w nocy i tak przechodzi do nas i do rana śpi z nami. Narazie nie mysle o tym, aby spał w swoim pokoju, bo w nocy nie wiedziałby co się dzieje i na pewno by płakał - tym bardziej,że nad ranem przechodzi do naszego łóżka. Chyba jeszcze jest za mały na samodzielne spanie w swoim pokoju.A tak nawiązując czy wasze maluchy spią z Wami w pokoju?
A jęsli śpią w innym pokoju to czy w łożeczku czy już takim "dorosłym"łozku?
.
reklama
anusia_80
lipcowa mama 2005
aaaa i znalazlam buciory na weselicho
-WYGODA I ELEGANCJA- (214450227) - Aukcje internetowe Allegro
takie jak te na allegro ale kolor brazowy, czekam tylko az je przywiozą, podobno w srode
Joasiu, buciki sliczne, będziesz rewelacyjnie wyglądać na weselu:-)