reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Julio Eleńska przyjmij od nas serdeczne życzenia urodzinowe!
Dużo zdrówka i radości a wieczorem mnóstwa gości!:elvis:
@-}-----

:szok::szok::szok:

Aniu, to Twój synek czy jakiś inny chłopiec? ;-):-p Jak dla mnie wygląda tu na zupełnie odmienionego. I jakie wielkie poliki, hihih chyba ostatnio dobrze się odżywia :rofl2:
Mój, mój:rofl2::rofl2: a na jedzenie faktycznie nie musze narzekać, bo non stop cos podjada, a na obiad to obowiązkowo 3 duże chochle zupy i to gęstej:szok::-) zje więcej niż ja:-D

dla Maciusia, z okazjii urodzin:

W życiu miej wiele radości
Spotykaj ludzi pełnych miłości
Niechaj życiowa Twa droga
Będzie długa jak stonoga:)
I aniołki niech strzegą od życia galimatiasu

kindgeb00015.gif

I my z Maciusiem dołączamy się do życzeń dla Maciusia :-) Spóźnione, ale SZCZERE!!!!!!!!!!!!:elvis:
Gazelko, Anusiu, Asiu dzieki jak tylko moj kawaler wstanie to mu przekaze wszystkie komplementy:-) Moze i wyglada na doroslego ale wagowo mi nie urosl. Wazy 12 kg:cool2: Jest zdaje sie w tej nizszej wagowej grupie:-p
Ja Martusi naściemniałam na lotnisku, że Maciek 13 kg waży, bo jak o wzięła na ręce, to stwierdziła, że mam co dźwigać. Jak wróciłam do domu i go zważyłam (w ciuchach), to się okazało, że waży 15 kg. :szok:

Edziu - Ty to pewnie jeszcze w łóżku, co? :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: wstawaj i prosze o info jak Julia :-) i łosik? i jak Twoje psyche :-)

nie no bez przesadyzmu, ile można leżeć nawet w najwygodniejszym lóżku?:-p
Z Julią wychodzimy na prostą, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf
Łoś jak zwykle wyjechany.
A ja się zabieram za pierwszą kawencję;-)

Hello :)

A co to za podglądanie??? :-p

:-p;-);-)

dużo zdróweczka dla Nati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak Krysiu dużo zdrówka dla małej i jeszcze więcej sił dla Ciebie na walkę z lekarzami!:elvis::elvis::elvis:

hihih, zostawić babę samą w domku ;-)

hehhe, nasza Kasia jest niemożliwa to wiemy od dawna :tak:;-):rofl2:

reklama
pozwolę sobie zacytowac Elfika: Julia z mamusią serdecznie dziękują za pamięć i miłe słowa :tak::tak::tak:

więc mówisz emamusiu, że wygodne? no to wery siiii :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:no a wagi waszych Maluchów mnie trochę hmmmmmm ..... włascieiwe to tylko "hmmmm", bo Julka waży z 10 kg :sick::sick::sick::sick::sick::sick:Aniu czy zabierasz do Skawiny Piotrusia? dzięki temu Julka nie będzie najmniejszą kruszyną na spotkaniu :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry