reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

hej dziewczyny! tak sobie ostatnio zdalam sprawe ze .... padam na twarz! od poltora miesiaca nie mialam dnia wolnego!!!! codziennie po 10godzin!:no: jaktak dalej pojdzie to zadzwonie do szefa i naklamie ze sie zatrulam;-)

reklama
dzis pioniedzialek to liczylam ze moze sie NiaNia odezwie icos mi szepnie odnosnie tatuazu bo tak mnie kreci zew sie nie moge doczekac kiedy go zrobie:-):tak: a tu po NiaNii ani sladu:-(

WITAM :-):happy:

u nas do chwili obecnej była cudna pogoda więc spędziliśmy prawie cały dzień na powietrzu (nawet z prasowaniem tam sie przeniosłam) a teraz dla odmiany leje (dobrze chociaż że dopiero teraz)

poczytam jeszcze co u was i za godzinkę zmykam na aerobik może zajrzę wieczorem jak nie będę zbytnio padnięta :cool:

Dzieki dziewczyny za rade - sudocrem u mnie jak najbardziej w ruchu, ale jakos na Piotra nie dziala:-p. Dlatego teraz zawalcze z Tormientolem:happy:

Klaudio - u nas obecnie Jas wola kupe (ale to juz od dawna). Natomiast co do siku, informuje juz nas jak sika :-p - no ale to juz jakis krok;-):-). Potrafi przetrzymywac - spryciarz czeka az zalozymy pieluszke na wyjscie i wtedy sika:-).
U nas problemem jest to ze nie bardzo chce siadac na nocniczek - wiem ze zaraz bedzie sikal ale na sile go nie sadzam no i zachwilke mam kaluze:-).
Ale tez sie nie poddaje..... - poczekamy co to bedzie dalej:-).
Ciesze ze jednak ze kupe robi na nocniczku:-)

Kurcze pogoda do duszy, a moj Jas z babcia nad jeziorko na tydzien pojechali:-( - bidulka wroci nie popluskajac sie za wiele:-(.

Aniu sz. wlasnie slyszalam ze maka tez sie moze sprawdzic - bede probowac az sie nie uporam.

Cześć mateczki,

Dziewczyny mam wiadomosci od Kasi.K - obecnie jest na przepustce (niestety tylko przepustce) w domu. Jest bardzo słaba ale obiecała , że wpadnie na BB na chwilkę ... trzymajmy kciuki za tę nasza kruszynę

trzymam kciuki:tak:

Jakoś nie mam nastroju do pisania.
Julcia chora, ech...

reklama
Aniu Sz. bardzo bym chciala miec czas na bb, ale wlasnie ruszamy z wykonczeniowka w domu i sie dzieje.....
Zreszta wszytkie panie remontujace wiedza jak to jest - KOSMOS:-p

Do góry