reklama
anusia_80
lipcowa mama 2005
kobieta zrywa sama parkiet!
ktoś to musiał dzisiaj zrobić;-) łoś do póznego wieczorka dzisiaj w pracy, a jutro kłada nam panele, czyli zakasać rękawy i do roboty..tyle mi zostało;-) ale dobrze poszło
hej tofinku :-)
tofinek
Fanka BB :)
Kladia-nie poddawaj się
u nas takie akcje trwaly tydzień-już myślalam sobie że nie dam rady-czulam się jakbym miala malego psiaka w domu-tyle bylo sprzątania co chwila bo upaly duże a Tosia ciągle pila....
ale i z tego wybrnelyśmy a satysfakcja OGROMNA
najfajniej bylo któregoś razu jak tosia uslyszla, że sama wlaśnie skorzystalam z WC i zaczęla krzyczeć: "Tosia dumna, mama dzielna BRAWO, BRAWO"
u nas takie akcje trwaly tydzień-już myślalam sobie że nie dam rady-czulam się jakbym miala malego psiaka w domu-tyle bylo sprzątania co chwila bo upaly duże a Tosia ciągle pila....
ale i z tego wybrnelyśmy a satysfakcja OGROMNA
najfajniej bylo któregoś razu jak tosia uslyszla, że sama wlaśnie skorzystalam z WC i zaczęla krzyczeć: "Tosia dumna, mama dzielna BRAWO, BRAWO"
To się nazywa moc słowa, co?;-);-);-);-)o Aniu to jak Jasia nie ma to rozumiem ze czesciej bedziesz na BB wpadac.:-).. ja musze przyznac wziełam sobie do serca słowa Brunetki (ze zwierzaków) i postanowiłam wiecej zaglądac ...i pisac oczywiscie tez . joł
Jakoś nie mam nastroju do pisania.
Julcia chora, ech...
Zdrówka dla Juleczki
Fakt to jest niezły kosmos.Aniu Sz. bardzo bym chciala miec czas na bb, ale wlasnie ruszamy z wykonczeniowka w domu i sie dzieje.....
Zreszta wszytkie panie remontujace wiedza jak to jest - KOSMOS
U nas teraz było malowanie i całe szczęscie już po, teraz jeszcze mamy w planach małe zmiany w salonie, ale to jeszcze nie teraz.
Jutro idziemy z małym na bilans dwulatka, zobaczymy czym mój gwaizdor zabłysnie;-)
elfiko
lipcowe mamy ´05
Hejo wieczorkowo
Wpadam tutaj ostatnio jak po ogień ale te imprezki urodzinkowe mojego dziecka mnie wykańczają
Dzisiaj była ostatnia ufffff
stado dzieciaków przerobiło moje mieszkanie w pole bitwy ale jutro to odgruzuje i bedzie ok
Jak znajde siły to powklejam Wam jeszcze fotki a jak nie dzisiaj to jutro
Zdrowka dla Julci !!
Wpadam tutaj ostatnio jak po ogień ale te imprezki urodzinkowe mojego dziecka mnie wykańczają
Dzisiaj była ostatnia ufffff
stado dzieciaków przerobiło moje mieszkanie w pole bitwy ale jutro to odgruzuje i bedzie ok
Jak znajde siły to powklejam Wam jeszcze fotki a jak nie dzisiaj to jutro
Takie teksty baaardzo mnie cieszą :-)o Aniu to jak Jasia nie ma to rozumiem ze czesciej bedziesz na BB wpadac.:-).. ja musze przyznac wziełam sobie do serca słowa Brunetki (ze zwierzaków) i postanowiłam wiecej zaglądac ...i pisac oczywiscie tez . joł
Trzymam z sił wszystkich !!!Dziewczyny mam wiadomosci od Kasi.K - obecnie jest na przepustce (niestety tylko przepustce) w domu. Jest bardzo słaba ale obiecała , że wpadnie na BB na chwilkę ... trzymajmy kciuki za tę nasza kruszynę
Cześć mateczko, nareszcie jesteśCześć mateczki,
trzymam kciuki
Jakoś nie mam nastroju do pisania.
Julcia chora, ech...
Zdrowka dla Julci !!
elfiko
lipcowe mamy ´05
Oj to co Ty tutaj jeszcze robisz? Do wyrka uciekaj i herbatke z miodem i cytrynka wypijA mnie zaczyna boleć gardło:-(
Zdrówka kochana
elfiko
lipcowe mamy ´05
My na bilans idziemy w środe a jutro.......................T
Jutro idziemy z małym na bilans dwulatka, zobaczymy czym mój gwaizdor zabłysnie;-)
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Klaudia trzymam kciuki za Was!!!
Nie poddawaj sie!!
Najgorsze są pierwsze dni, potem juz jest coraz lepiej a każdy sukces nocniczkowy jest jak balsam na skołatane nerwy hihi
a poważne napisze,że zgadzam sie z Tobą i też uwazam,ze powinno sie uczyc dziecko korzystania z nocnika i nie czekac a z samo sie na to zdecyduje
Nasze maluchy sa w najodpowiedniejszym na to wieku
Nie poddawaj sie!!
Najgorsze są pierwsze dni, potem juz jest coraz lepiej a każdy sukces nocniczkowy jest jak balsam na skołatane nerwy hihi
a poważne napisze,że zgadzam sie z Tobą i też uwazam,ze powinno sie uczyc dziecko korzystania z nocnika i nie czekac a z samo sie na to zdecyduje
Nasze maluchy sa w najodpowiedniejszym na to wieku