reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Witam,
dzięki za gratulacje, ale jak czytama o waszych wyczynach to dopiero coś...
kobieta zrywa sama parkiet!
bycie matką po raz drugi i jakoś to wszystko ogarniać i zaglądać jeszcze na BB:) KURCZE DLA MNIE TO JEST COś! SERIO

reklama
Kladia-nie poddawaj się
u nas takie akcje trwaly tydzień-już myślalam sobie że nie dam rady-czulam się jakbym miala malego psiaka w domu-tyle bylo sprzątania co chwila bo upaly duże a Tosia ciągle pila....
ale i z tego wybrnelyśmy :) a satysfakcja OGROMNA
najfajniej bylo któregoś razu jak tosia uslyszla, że sama wlaśnie skorzystalam z WC i zaczęla krzyczeć: "Tosia dumna, mama dzielna BRAWO, BRAWO"

o Aniu to jak Jasia nie ma to rozumiem ze czesciej bedziesz na BB wpadac.:-).. ja musze przyznac wziełam sobie do serca słowa Brunetki (ze zwierzaków) i postanowiłam wiecej zaglądac ...i pisac oczywiscie tez . joł
To się nazywa moc słowa, co?:-p:-p;-);-);-);-):happy2:
Jakoś nie mam nastroju do pisania.
Julcia chora, ech...

Zdrówka dla Juleczki:elvis:

Aniu Sz. bardzo bym chciala miec czas na bb, ale wlasnie ruszamy z wykonczeniowka w domu i sie dzieje.....
Zreszta wszytkie panie remontujace wiedza jak to jest - KOSMOS:-p
Fakt to jest niezły kosmos.
U nas teraz było malowanie i całe szczęscie już po, teraz jeszcze mamy w planach małe zmiany w salonie, ale to jeszcze nie teraz.

Jutro idziemy z małym na bilans dwulatka, zobaczymy czym mój gwaizdor zabłysnie;-)

Hejo wieczorkowo
Wpadam tutaj ostatnio jak po ogień ale te imprezki urodzinkowe mojego dziecka mnie wykańczają :eek:
Dzisiaj była ostatnia ufffff
stado dzieciaków przerobiło moje mieszkanie w pole bitwy ale jutro to odgruzuje i bedzie ok :tak:
Jak znajde siły to powklejam Wam jeszcze fotki a jak nie dzisiaj to jutro :tak:

o Aniu to jak Jasia nie ma to rozumiem ze czesciej bedziesz na BB wpadac.:-).. ja musze przyznac wziełam sobie do serca słowa Brunetki (ze zwierzaków) i postanowiłam wiecej zaglądac ...i pisac oczywiscie tez . joł
Takie teksty baaardzo mnie cieszą :tak::tak::-):cool:

Dziewczyny mam wiadomosci od Kasi.K - obecnie jest na przepustce (niestety tylko przepustce) w domu. Jest bardzo słaba ale obiecała , że wpadnie na BB na chwilkę ... trzymajmy kciuki za tę nasza kruszynę
Trzymam z sił wszystkich !!!:tak::tak::tak::elvis::elvis::elvis:

Cześć mateczki,

trzymam kciuki:tak:

Jakoś nie mam nastroju do pisania.
Julcia chora, ech...
Cześć mateczko, nareszcie jesteś :elvis::elvis::elvis:
Zdrowka dla Julci !!

T
Jutro idziemy z małym na bilans dwulatka, zobaczymy czym mój gwaizdor zabłysnie;-)
My na bilans idziemy w środe a jutro.......................
a084gu7.gif
PRZYLATUJE MAJA Z LAURKA!!!!
a084gu7.gif

reklama
Klaudia trzymam kciuki za Was!!!
Nie poddawaj sie!!
Najgorsze są pierwsze dni, potem juz jest coraz lepiej a każdy sukces nocniczkowy jest jak balsam na skołatane nerwy hihi
a poważne napisze,że zgadzam sie z Tobą i też uwazam,ze powinno sie uczyc dziecko korzystania z nocnika i nie czekac a z samo sie na to zdecyduje
Nasze maluchy sa w najodpowiedniejszym na to wieku :tak:

Do góry