reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ciekawe jak tam iprezka urodzinkowa elfika ???? znaczy Weronisi :-p:happy2::happy2:

poprosze o przesłanie kawałeczka tortu!!!:happy2::happy2:
Dla mnie też poprosze.:tak:
Mam dziś jazdę na słodkie:tak:;-), a taki torcik to dopiero rarytas:tak:.

Hmmm, a takie chętki na słodkie to na co na dziewczynkę czy chłopczyka?;-):-p

Hmmm, a takie chętki na słodkie to na co na dziewczynkę czy chłopczyka?;-):-p
Brunetko ja cos słyszałam,że na dziewczynkę;-) ale to chyba się nie sprawdza, bo ja w ciązy jadłam słodycze garściami, potrafiłam po 3 snickersy na raz itd...miałam mega jazdy na slodkie:dull: a dawidek...hmm....jakby nie było dziewczynką nie jest:nerd::happy2::happy2: czyli to chyba nie ma znaczenia czy jesz słodycze czy nie i tak to nic nie wywróży;-):-)

urodziny14tu2.jpg

WERONICZKO

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...

Wszystkiego najlepszego dla nowych dwulatków: Weronisi i Julci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mój mąż dzisiaj poszedł pierwszy dzień do pracy po 3-tygodniowym urlopie i strasznie nam tu z Maciusiem pusto:-(Źle w tym roku to zaplanowaliśmy, bo najpierw się wywczasowaliśmy, a potem remont i w gruncie rzeczy Ł. niewiele odpoczął. Ale za to w domu mam czysto w najciemniejszym zakamarku. Jak odsunęliśmy lodówkę, to się załamałam co tam było :tak:

Dzisiaj rozpoczęłam AKCJĘ NOCNIK. Od rana Maciek chodzi w majtusiach :-) Jak założyłam pierwsze to po 2 minutach słyszę "Maciuś zrobił siku":no: Ale potem była sucha godzina w drugich, siku na nocnik, no i znowu majtki, po 5 minutach kupa w majtki :no: No i efekt taki, że po 2 godzinach AKCJI NOCNIK mam dość i mam straaaaszną ochotę założyć pampersa :zawstydzona/y:
Dziewczyny, które mają to już za sobą - błagam o rady!!!!!!!!!!!!

reklama
Dzisiaj rozpoczęłam AKCJĘ NOCNIK. Od rana Maciek chodzi w majtusiach :-) Jak założyłam pierwsze to po 2 minutach słyszę "Maciuś zrobił siku":no: Ale potem była sucha godzina w drugich, siku na nocnik, no i znowu majtki, po 5 minutach kupa w majtki :no: No i efekt taki, że po 2 godzinach AKCJI NOCNIK mam dość i mam straaaaszną ochotę założyć pampersa :zawstydzona/y:
Dziewczyny, które mają to już za sobą - błagam o rady!!!!!!!!!!!!

Klaudia, ja tylko mogę życzyć powodzenia i ... będę podglądać efekty ;-) Ja jeszcze na nocnik się nie decyduję, ale... w weekend zaczal Maciek siusiać do kibelka i chyba Mu się spodobało. Ma już kupioną nakładkę na sedes i po pracy będziemy ćwiczyć :dull:

Do góry