Joaska
Lipcowe mamy '05
ciekawe jak tam iprezka urodzinkowa elfika ???? znaczy Weronisi
poprosze o przesłanie kawałeczka tortu!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie też poprosze.ciekawe jak tam iprezka urodzinkowa elfika ???? znaczy Weronisi
Tofinku, gratulaje zdanego prawka, noi miło Cie poznaćWitam nowe lipcówki:-)
ja siedzę w domku, tzn nie pracuję, wczoraj zdalam na prawko za pierwszym razem;-)i chcialam się pochwalić
Brunetko ja cos słyszałam,że na dziewczynkę;-) ale to chyba się nie sprawdza, bo ja w ciązy jadłam słodycze garściami, potrafiłam po 3 snickersy na raz itd...miałam mega jazdy na slodkie:dull: a dawidek...hmm....jakby nie było dziewczynką nie jest czyli to chyba nie ma znaczenia czy jesz słodycze czy nie i tak to nic nie wywróży;-):-)Hmmm, a takie chętki na słodkie to na co na dziewczynkę czy chłopczyka?;-)
Dla mnie też poprosze.
Mam dziś jazdę na słodkie;-), a taki torcik to dopiero rarytas.
Hmmm, a takie chętki na słodkie to na co na dziewczynkę czy chłopczyka?;-)
Witam nowe lipcówki:-)
ja siedzę w domku, tzn nie pracuję, wczoraj zdalam na prawko za pierwszym razem;-)i chcialam się pochwalić
Dzisiaj rozpoczęłam AKCJĘ NOCNIK. Od rana Maciek chodzi w majtusiach :-) Jak założyłam pierwsze to po 2 minutach słyszę "Maciuś zrobił siku" Ale potem była sucha godzina w drugich, siku na nocnik, no i znowu majtki, po 5 minutach kupa w majtki No i efekt taki, że po 2 godzinach AKCJI NOCNIK mam dość i mam straaaaszną ochotę założyć pampersa
Dziewczyny, które mają to już za sobą - błagam o rady!!!!!!!!!!!!