reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
oj nie wyspałam sie, jakaś niespokojna byłam, jeszcze R nie odezwał sie wieczorem...
zapomniał i zasnał a ja bidna sie martwiłam.....

elfik miłej zabawy na imprezce urodzinowej!!!

my dzisiaj mamy w planach spacer, narazie swieci słoneczko ale wieje straszny wiatr.
mamy imprezke dzisiaj w miescie i moze pojdziemy troche sie pogapic :happy2::happy2::happy2:

Kurcze u nas tez tak wieje straszliwie
wczoraj z tego powodu była awaria prądu
mam nadzieje,że mi dzisiaj takiego numeru nie wywiną bo bedzie klops :sorry:
a oto torcik Weroniki, jeszcze tylko będa dwie świeczulki włożone :tak:
tort1tz9.jpg

czesc
u nas słońce świeci trochę zza chmur ale nie jest specjalnie ciepłpo, hmmm chyba w tym roku lato nas nie dogrzeje zbytnio

elfiko torcik śliczny i pewnie też pyszny, nasza imprezka dopiero 21 :happy:

muszę chyba kawkę sobie zrobić bo jakoś nie moge sie rozruszać

u nas słońce świeci trochę zza chmur ale nie jest specjalnie ciepłpo, hmmm chyba w tym roku lato nas nie dogrzeje zbytnio

słuchałam wczoraj prognozy długoterminowej z jakiegos tam instytutu meteorologii i Pan Meteorolog mowił, ze pogoda ma sie zdecydowanie poprawic po 20 lipca!!!
nie wiem jak Wy ale ja mam takowo nadzieje, ze jego prognozy sie sprawdza......
akurat na moje wylegiwanko na plazy.......:happy2::happy2::-p:-p:blink:

Joasiu życzę Ci tego żeby pogoda się poprawiła, bo teraz ludzie, którzy wypoczywają nad Bałykiem strasznie narzekają, widziałam w TV

Hejo:-)
witam niedzielnie
pogoda piekna, łoś odsypia wesele, bo wróciliśmy o 5 nad ranem, ale było dośc fajnie:-) nogi mnie jedynia bolą:happy2:
ratuje się kawusią, bo padam, a do wieczorka jeszcze daleko, juz marze o wyrku;-)
wybieramy się popołudniu na pokaz sukni śłubnych, bo jest organizowany takowy , połaczony z pokazem fryzur itd...Dawid będzie miał chociaz dobrą zabawę, bo przy okajzi poskacze w dmuchanym zamku i pilkach:-)
musze jeszcze ponadrabiać cały weekend i zmykam na polko:cool:

reklama
Do góry