reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witam Was:)
pamiętacie nas jeszcze?
mam nieaktualne "wszystko":szok: postaram się powklejać nowe zdjęcia

Gratulacje dla:
podwójnych mamuś:-)
ponownie zafasolkowanych lipcówek:happy:
I najlepsze życzenia dla NASZYCH dwulatków

Witam nowe lipcówki:-)
ja siedzę w domku, tzn nie pracuję, wczoraj zdalam na prawko za pierwszym razem;-)i chcialam się pochwalić:cool:

właśnie wróciłam z przejażfdżki rowerowej (trochę sie zmachaliśmy bo wiatr silny i ciężko jechać ale przecież o to chodzi) teraz gotuję obiadek

słuchałam wczoraj prognozy długoterminowej z jakiegos tam instytutu meteorologii i Pan Meteorolog mowił, ze pogoda ma sie zdecydowanie poprawic po 20 lipca!!!
nie wiem jak Wy ale ja mam takowo nadzieje, ze jego prognozy sie sprawdza......
akurat na moje wylegiwanko na plazy.......:happy2::happy2::-p:-p:blink:

to jest też czas wylegiwania na plaży Piotrka bo wyjeżdża 19-go więc Asiu trzymam kciuki żeby ta pani miała rację :cool:

Witam Was:)
pamiętacie nas jeszcze?
mam nieaktualne "wszystko":szok: postaram się powklejać nowe zdjęc
witaj tofinku fajnie że zajrzałaś czekamy na wieści co u was i na fotki oczywiście

Tosia gada jak najęta-zwraca nam uwagę jak coś robimy czego sami jej zabraniamy:), korzysta z nocnika:)
qrcze nie wiem co jeszcze:)
nie jestem zbytnio gadatliwa
nie wiem w ogóle co u Was... troszkę podczytywalam, (tak raz na 2 tygonie po kilka stron od tylu)
Kilka lipcówek ubylo, prawda?(np. Tusia, Mania) ale przybyly też nowe
generalnie odżylam, bo wreszcie mogę robić to co lubię (wsiadamy na rower, jedziemy nad jeziorka i podpatrujemy ptaszki...)czuję że wrócila dawna Aśka...
Ale jesteśmy już stare, hm? 2005r-kiedy to bylo hihi

mieliśmy jechać dziś z moją mamą do Ciechocinka ale mala ma 39,5 st, kaszle, kicha - wychodzą jej 4 trójki i nici z wakacji...

reklama
hej asiu, chyba Cie myslami sciagnełam, wiesz...........
myslałam o Tobie wczoraj, ale fajnie ze jestes!!:happy2::happy2::happy2:

gratki prawka oczywiscie, nie powiem, po cichu zazdroszcze ze masz to juz za soba!!!!

a my zaraz wybywamy na imprezke, znaczy na imprezke plenerowa
pokrecimy sie na karuzeli i pojemy kukurydzy prazonej hehe
no to do wieczorka kochane!!

Do góry