reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
:-):-):-)

dziecko spi, ja pije kawe z lodami waniliowymi i czytam sobie portale dla kobiet hehe

i znalazłam cos takiego Kury domowe - Kobieta w INTERIA.PL - zdrowie kobiety, diety, uroda, seks, moda

:happy2::happy2::happy2::happy2:

zgadzam sie z tymi słowami w pełni:
"Ale ponieważ większości kobiet praca zawodowa i tak nie zwalnia z obowiązków domowych, często nie chcą dokładać sobie dodatkowego obciążenia. - Co było do zrobienia w domu i tak musiałam zrobić, tyle że w pośpiechu, po łebkach, żeby się wyrobić i zdążyć do pracy.- Elżbieta wspomina czasy, kiedy pracowała - Padałam na nos z niewyspania i stresu."
ale jeszcze na końcu dołożę - i braku uznania :baffled::baffled::baffled:

tez mi sie bardzo podoba!:-)

W KOŃCU MAM SZAFY I KUCHNIĘ !!!!!!!!​

:-):-):-):-):-):-):-):-)
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

no i teraz mam mnóstwo roboty, żeby to wszystko poukładać, hm....
super! teraz tytlko szalej dusza piekla nie ma:-D

Olivia..czy zazdrościmy:confused:
lepiej nie pytaj, bo już zaczynam sie pakować i lecę......:cool2::cool2:
raj na ziemi....:tak::tak::sorry2:
zazdroszczę jak cholera:eek:
dawaj, czekam!:-)

a ja sobie wczoraj po raz drugi rozwalilam reke:no: ta sama:no::wściekła/y: rano juz bylo dobrze i poczulam sie za pewnie. do pracy poszlam bez bandaza i.... sie zapomnialam. powtorka z rozrywki:no::wściekła/y:

reklama
Do góry