reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

poszalałam wczoraj w top secrecie babki i kupiłam sobie fajoskie kremowe szorty za 40 zł a kosztowały 70, oczywiscie była wyprzedaz hehe!!:happy2::happy2::happy2:
a w czerwcu była taka promocja ze zdrapka, po zakupie spodni wylosowałam kuponik , zdrapałam i dzieki temu kolejna koszulke kupiłam za 7 zł hehe:-p:-p:-p

reklama
poszalałam wczoraj w top secrecie babki i kupiłam sobie fajoskie kremowe szorty za 40 zł a kosztowały 70, oczywiscie była wyprzedaz hehe!!:happy2::happy2::happy2:
a w czerwcu była taka promocja ze zdrapka, po zakupie spodni wylosowałam kuponik , zdrapałam i dzieki temu kolejna koszulke kupiłam za 7 zł hehe:-p:-p:-p
fuksiara:-p:-p:rofl2:
a może jakas fotka tych szortów ;-)

no to witam Panie w niedzielę :-)
z pracy :crazy::crazy::crazy::crazy:

w takim razie ja z tego Gdańska spylam do końca sierpnia :rofl2:;-):-):-):-)
a miała być jakaś impreza czy cuś???:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
ja nic nie wiem :confused2::confused2:

Kochane moje wasza niania kończy jutro 31 lat:cool::cool2::-p:sorry2::ninja::rolleyes::dull::cool2::rofl::rolleyes2::wink:Własciwie to dziś o 1.20 w nocy :cool2:
to ja już teraz wiem dlaczego wpadłas Markowi w oko :-p:-p:-p:-p:-p

Wiecie kto (co) jest największym autorytetem dla dwulatka???... Ryba z "mini mini" i chwała jej za to! :biggrin2: Otóż pewnie większość z Was wie, że rybka idzie spać punkt 20-ta. Wystarczy zatem, że pokażę i szepnę mojemu dziecku w pełnym powagi tonie: " ciii, lyba już śpi" i mój potworek uciekający od spania wszelkimi możliwymi metodami, idzie do łóżka bez zająknięcia. Leży cichutko jak myszka, dopóki nie zaśnie. Luuubię rybę z mini mini, spoko z niej gościówa :cool2::-D:rofl2:
u nas to samo "ciii, nie budx ybki" :tak:

dzieki kochana :elvis:
wiem co miałas na myśli- Weronika to w ogóle cały Grzesiu :tak: sama zobacz :-p nawet chodzą tak samo
Weronika to Grześ cały, tylko w odpowiednio mniejszej skali :sick::sick::sick::sick::sick::sick:

to zebyscie mi troszke jednak pozazdroscily to prosze. mam dziesiec minut samochodem na takie oto plaze:
77fm0.jpg

img1243lx5.jpg

mykonos00sy2.jpg

a teraz zazdroscicie?;-):-D
tak, ja zazdroszczę.

NiaNia, Elen!!!!
duzo duzo zdrowka i wszystkiego najlpeszego w dniu urodzin!!!!:-)
obie jestescie ekstra laseczki i tak trzymac!:-)

Nianiu Elen!!!

STO LAT!!!!

jeszcze ślę wielkie buziaki dla NIANI I ELEN!!!!! :-)

Niania, Elen wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
hejo kobitki
Wczoraj nie dałam rady więc dzisiaj nadrabiam
Elen ,Nianiu

z okazji urodzin
szczęścia, miłości ,
wszelkiej pomyślności
Sto lat kochane!!

1655__DSCN6115.jpg

dla Elen i Nianii spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe!!!!!!!!
4tsbbzn.jpg

dziękuję serdecznie wszystkim za pamięć :rofl2::rofl2::rofl2: i Edzi :-p:-p:-p (dotarłaś?)​

W KOŃCU MAM SZAFY I KUCHNIĘ !!!!!!!!

:-):-):-):-):-):-):-):-)
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

no i teraz mam mnóstwo roboty, żeby t wszystko poukładać, hm....​

gratulacje! nareszcie :-) ale musisz szalec z radości!!!!

Elen o ile dobrze doczytałam (a przyznaje ze tak troche po łebkach) to Julia jednak bedzie miała nianie?? ... jesli tak toszkoda troche że ze żłobkiem nie wyszło ale zawsze są tego dobre i złe strony wiec może ...trzeba się skupic na tych dobrych i już :sorry2:
dzięki - tak właśnie robię: wyłącznie dodatnie plusy, hahhahhhahhaha​

w C&A zawsze kupowałam 3paki body dla Kuka- fajne jakościowo :tak:
uhm, my też. wczoraj kupiłam Julce "I "serce" dad" w KaphhAl :-)

dobra, lece do papierzysk, bo chcę jeszcze trochę dziś z Julią pobyć :-)​

reklama
Do góry