reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

miłej imprezki z babeczkami!!!! :tak::-)

dziękuję bardzo, było super :tak:

I niech tak zostanie..

ok, przepraszam, jeśli poczułaś sie dotknięta.

Kochane moje wasza niania kończy jutro 31 lat:cool::cool2::-p:sorry2::ninja::rolleyes::dull::cool2::rofl::rolleyes2::wink:Własciwie to dziś o 1.20 w nocy :cool2:

Wszystkiego dobrego Nianiu, spełnienia marzeń, czyt. ślicznej dziewuszki już niebawem :-D

Elfik Weronika przebojowa :-):-):-)

Mój Maks kiedy widzi aparat i tekst "uśmiechnij się" to robi marszczy nos i robi mine jak królik:eek:
Cos takiego :-D:-D:-D:-D hihihihhh:rofl2::rofl2:

Maksik słodziak :tak:

reklama
Hello:-)
pogoda piekna, dziecię wyspane, kawa już wypita....
biorę się za malowanie:rofl2: a la picasso....bo robie to sama, ekipa malarzy oficjalnie zwolniona przez łośka, po tym jak olali całe malowanie w sobotę:wściekła/y::wściekła/y: szkoda słów..:angry::angry::angry:
nieciekawa sprawa ale to co robią ekipy remontowe w naszym szanownym kraju to rozbój w biały dzien a jakie chcą przy tym pieniądze za swoje tzw usługi

A ja własnie się zastanawiam, czy nie przenieśc sypialni do innego pokoju, ciutek mniejszego i ciemniejszego, a obecna sypialnię odstapić dawidkowi i zrobic mu pokój. Nasza obecna sypialnia jest jasnym pokojem i praktycznie przez większość dnia zagląda tam słońce, noi tak myslimy z łosiem,że w przyszłośći dla dziecka lepszy jest słoneczny pokój z dużą ilośćią światła, przynajmniej gdy będzie się uczył......noi mam dylemat:eek: ale jak pomyslę o rozkręcaniu szafy....i reszty mebli,żeby to wszystko przenieść to już mam dość:confused2:
ale może warto sie potrudzić zwłaszcza że i tak masz wszystko w rozsypce, potem jak posprzątasz i poukładasz bluzki kolorami :rofl2: ;-) szkoda ci będzie robić przemeblowanie i nowy bałagan, a słoneczny pokoik będzie bardziej lubiany przez Dawidka

:dull::dull::dull:

Nenius, zdecydowanie umiesz wyrażać swoje zdanie :-p A pisaaś że jest inaczej. Ja w każdym razie nie odebrałam Iwon tak jak Ty.

hmm Gazelko, ja bym to raczej nazwała jasnym formułowaniem swoich odczuć a z tym to akurat nigdy problemow nie miałam :-p Co do wyrażania swojego zdania to troszkę coś innego miałam na myśli ale to już nieistotne. Przemyślalam sprawę i wiecie do jakiego doszlam wniosku? Że w moim przypadku to wcale nie chodzi o nieumiejętność wyrażania swojego zdania tylko o brak odwagi w wypowiadaniu tego zdania na głos (zabieranie głosu ale tak werbalnie: mówiąc a nie pisząc). Bo jak mam coś napisać to jak same zauważyłyście nie mam z tym problemów. Przypuszczam, że i z napisaniem skargi bym sobie z łatwością poradzila gdybym była naprawdę zła :-p Gorzej gdybym miała tam zadzwonić, albo pójść i ustnie zgłosić reklamację:szok: Brrrrrrrrr Czyli krok nastepny dla mniie - trzeba się nauczyc pokonywać nieśmiałość czy jak by to tam nazwać ;-)

A wracając do wypowiedzi Gazelki, super że odebrałaś Iwon inaczej. Znacie sie lepiej, więc na Twoim odczuciu polegam w tym wypadku bardziej niż na swoim :tak:

nenius...wyluzuj..;-):tak::eek::szok::-D:-p:elvis:

oj przydałoby się :tak: Czasem mi właśnie tego luzu brakuje i dystansu do samej siebie :tak:

Ja znam inną teorię. Syn jest podobny do mamy, a córka do taty :rofl2: Mnie to pasi bo moja córeczka miałaby czarne loki i brązowe oczy ;-)

U mnie się sprawdza - Daria podobna do taty :tak:

ale może warto sie potrudzić zwłaszcza że i tak masz wszystko w rozsypce, potem jak posprzątasz i poukładasz bluzki kolorami :rofl2: ;-) szkoda ci będzie robić przemeblowanie i nowy bałagan, a słoneczny pokoik będzie bardziej lubiany przez Dawidka

Kate , dziękuje:elvis: chyba poprostu potrzebuje paru opinii żeby się do tego przekonać w 100 %, bo naprwdę juz bardzo mało mi brakuję..gorzej będzie z łosiem:eek:

hej babeczki :-):-)

ja tylko na momencik, zaraz zbieram sie na zakupki i pozałatwiac pare spraw w urzedzie, jak wroce poczytam i nadrobie wszystko

teraz buziaki dla wszystkich lipcoweczek!!!:happy2::happy2::elvis::elvis:

Czesc Laseczki :rofl2:
jestem, wróciłam i zyję:-)

Mam trochę roboty po tygodniu niebecnosci, w dodatku poczatek miesiaca wiec bedzie sajgon.
Ale bede zagladac :rofl2:

Elen sto lat kochana!!:-)

Zgadzam się. Jasny pokój zdecydowanie bardziej nadaje się na pokój dla dziecka, niż sypialnię. W końcu nie za wiele w niej z tego słońca skorzystasz. Kuj żelazo póki gorące ;-)

reklama
Witam w znienawidzony przeze mnie dzień tygodnia - poniedziałek :dull:

Moje dziecko rozpoczęło dzień mega biegunką i stanem podgorączkowym :sick:
mam nadzieje,że to tylko zęby bo w tej chwili lata po domu jakby nigdy nic tylko jest lekko rozpalona

Do góry