reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

TAK JEST!!!!!!!!!!!!!!!! no i w tym ogródku dwie dwulatki też mogłyby sobie pobiegać.... :sorry2:
Ewelinko jestes moją ulubioną osobą do cytowania :tak::tak::tak:

hehe myśłe ,że da sie to załatwić :tak:
ja też Cie kocham Elen !!!;-):-):-D

Londy, Londyn ??? Lądek Zdroj to wiem ale Londyn???:-p:-p:-p:-p
Co? :baffled::eek::eek:

dziewczyny mam pytanie techniczne - jaki fotelik na rower dla swoich dwulatków macie?? bo ja w tym zatrzesieniu modeli czuję sie tak: :crazy::crazy::crazy::crazy:
jeśli macie, ofkors :sorry2: (Edziu, ja tez ją lubię :-p)
ja nie mam i tez planuje kupic wiec chętnie z rad skorzystam :tak::-p

reklama
anula jest chora, siedzi w domu i leczy sie przed sobotnim weselem
aniu zdrowka i mam nadzieje ze wybierzecie sie na ta imprezke!!!!!!

Właśnie wróciliśmy ze spacerku, pogoda w miarę, trochę chłodno, ale ten wiatr jest okropny:dry: każdy włos mam w inną stronę:baffled:

Niania duuuużżżżoooooooo zdrówka :elvis:

dużo zdrowia dla Niani!!!!!!!!!!
tak tak zdrówka i ja życze Nianiu :tak:

hmm ja tez coś kicham od wczoraj :shocked2:

kurcze kupiłam jakąś dziwna kapuche kiszoną
gotuje ją juz pół godziny a ona twarda fiu fiu :baffled:
ja kisiłam sobie sama kapuste i jeszcze troche zostało, ale wyjatkowo szybko ja zjedlismy, bo nie chwaląc się ...wyjatkowo mi sie udała:cool2:
i nawet nie kisiłam jej w jakims specjalnym kamiennym garnku, tylko w wiaderku z Tupperware:sorry2:

ja kisiłam sobie sama kapuste i jeszcze troche zostało, ale wyjatkowo szybko ja zjedlismy, bo nie chwaląc się ...wyjatkowo mi sie udała:cool2:
i nawet nie kisiłam jej w jakims specjalnym kamiennym garnku, tylko w wiaderku z Tupperware:sorry2:
hi hi tego jeszcze nie próbowałam :-p
dawaj przepisa :tak:

reklama
Do góry