reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
cześć lasie :) (gdzie elwiskowo całuśna grzanka ???!!!:szok: )
ja mam chwilkę, ale jestem w zadziornym i wojowniczym nastroju, więc chętnie służę :-p:sorry2::-D:-D (gdzie ta Edzia? walniemy mały dym :-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:)

u nas wieje na maxa, byliśmy tylko w sklepie i młody prawie ze skóry wylazł, takiego czadu dawał w chacie. ledwo zipie. w dodatku zasnął o 15 zamiast o 13, a zaraz przyjdą znajomi, obudza go na bank i dopiero będzie jazda :-(

zdążyłam zajrzeć do galerii - jak patrze na Wasze córcie, to normalnie nabieram ochoty na dziewczynke :p

musze powiedzieć, że dopiero zaczynam dochodzic do siebie - koniec roku to był sajgon, teraz odgruzowuje chate, a jeszce budowa codziennie daje o sobie znać.
ale już wychodze na prostą od dzisiaj zaczynam czytać na bieżąco bb - taki mam plan :-p

..... gdzie ta Edzia ????:-p:-p:-p:cool2::cool2::sorry2::sorry2::sorry2:.....

i warto było się czaić w ukryciu 3 lata? zamiast od razu pisać?:-p

a swoją drogą to jestem w szoku jaką masz wiedzę o dzieciach :szok::szok::szok:
no nie warto, nie warto. jeden z wielu bledow mlodosci;-)
czy ja wiem z ta wiedza? jestem dosc dobra obserwatorka i jakos tak sie dzieje ze od zawsze mam bardzo dobry kontakt z dziecmi. cos mam ze nawet najbardziej niesmiale maluchy sie mnie nie boja. samo jakos tak to przychodzi.

a poza tym z innej beczki to mam troche farta nowicjusza:sorry2: i udało mi się zdobyc kolejny patronat na festiwal no i zaczyna się on powoli składac do kupy ale to sza...co by nie zapeszac
GRATULUJE!!!!:-)

cześć
a u nas piękne słoneczko i bardzo cieplutko:tak::-)
czesc, u mnie piekne sloneczko i bardzo cieplutko tez. jakies 43stopnie!!!:szok: ktora da wiecej?;-)

A wiecie, że w tym tygodniu....odbieramy klucze? :sorry2::tak::szok::cool2::cool2::cool2::cool2:
GRATULUJE!!!!!:-)

reklama
Do góry