reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

anula jest chora, siedzi w domu i leczy sie przed sobotnim weselem
aniu zdrowka i mam nadzieje ze wybierzecie sie na ta imprezke!!!!!!

Tak, tak, o tym, że jest chora i od wczoraj na zwolnieniu, to wiem. Tylko na gg się jeszcze dzisiaj nie meldowała i tęsknię :sorry2:

reklama
No właśnie, ja się podpinam pod to pytanie, bo też jesteśmy na etapie szukania takowego :-)

Nieee, dlaczego od razu wojowniczą? Ktoś tak powiedział? :sorry2: Uważam, że internet nie najtrafniej oddaje prawdziwe nasze intencje i osobowość. Dlatego zastrzegłam sobie, ze być może niesłusznie, ale odbieram Cię zupełnie inaczej, niż tak, jak siebie już po raz kolejny opisujesz. Tutaj padają określenia takie, jak: zakompleksiona, wstydliwa, gorsza (oczywiście to Twoje zdanie), nie potrafiąca walczyć o swoje itp. Dla mnie za pomocą takich okresleń kształtuje się obraz istotki kruchej, przygaszonej i bojącej się wyrażać własne zdanie. A obserwuję, że jest zupełnie odwrotnie. Tylko tyle :sorry2:
Dokładnie takie same mam teraz odczucia odnosnie Ciebie Nenius :tak:
Byłam pewna,że akurat Ty nie dajesz sobie w kasze dmuchać
Takie odniosłam wrażenie w trakcie czytania Twoich postów. Taki mają charakter... mocno zdecydowany :tak:
Czasami miałam nawet wrażenie ,ze lubisz byc jak ja...... zadziorna :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:sorry2:

Cześć :-)
He, he, z jednej strony racja, że to może nie przynieść efektu, ale znając mnie pewnie też już bym siedziała przed monitorem skrobiąc maila. Albo lepiej- odwiedziłabym dzisiaj kierownika sklepu. Nie mają tam takiego? Jeśli sytuacja zdarzyłaby się w jakimś sklepiku, który odwiedziłam jednorazowo albo odwiedzam rzadko pewnie dałabym spbie spokój, ale skoro to jest sklep, w którym się non stop zaopatrujesz, warto walczyć o swoje. Trzymam kciuki! :cool2:
dzieki :-)
wiedziałam,że tak samo byś postąpiła :tak::-D ciekawe skąd :-p?
maila juz wysłałam, narazie był w tonie lekko upominającym-czekam na efekty a potem ewentualnie uderzam dalej :tak: i napisze drugiego ;-)

....
zimnica u nas straszna
wróciłysmy ze spacerku, Weronika śpi , ja sie relaksuje
kapucha sie gotuje, ziemniory też, gulasz juz gotowy
mniam! :-)

reklama
Dokładnie takie same mam teraz odczucia odnosnie Ciebie Nenius :tak:
Byłam pewna,że akurat Ty nie dajesz sobie w kasze dmuchać
Takie odniosłam wrażenie w trakcie czytania Twoich postów. Taki mają charakter... mocno zdecydowany :tak:
Czasami miałam nawet wrażenie ,ze lubisz byc jak ja...... zadziorna :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:sorry2:

Ciekawe...wychodzi na to, że sama siebie kompletnie nie znam...albo mam rozdwojenie jaźni i jestem inna na codzień i inna na BB :-):-):-)

Zdecydowany charakter postów? Rety, gdzie? Zadziorna? A w jakim sensie?

Normalnie, mam wrażenie że jakąś psychoanalizę dzisiaj przechodzę hi hi hi Ale to dobrze, może mi sie wreszcie w głowie prawidłowo poustawia ;-)

Do góry