reklama
anusia_80
lipcowa mama 2005
Kochana Martynko wszystkiego naj...naj...naj...z okazji 2 urodzinek !!!
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Oli dziś zjadł więcej niż przez tydzień w Grecjitak to juz jest. ja przez ostatnie dni w ciagu dnia nie jem doslownie nic! a jak juz sie sciemni i temperatura zleci o te (jak mamy szczescie 5 stopni) to sie robie tak glodna ze bym konia zjadla!
od rana woła ama, ama
chyba nadrabia
DLA MARTYNKI
Kolorowych snów...
Usmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dObranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...
Kolorowych snów...
Usmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dObranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...
kate332
lipcowe mamy'05
kurcze jeszcze niedawno było tak gorąco a teraz się ochłodziło, nie ma oczywiście mroozu ale jest troche chmur (właściwie coraz więcej) i jest chłodniej wczoraj u nas było oberwanie chmury, ale lało
może poczytam chociaż zaległości jak tutaj nikogo nie ma
może poczytam chociaż zaległości jak tutaj nikogo nie ma
kate332
lipcowe mamy'05
nadal nikogo nie ma trudno
poczytałam troszku, i ide zrobić śniadanie bo Krzys wstał
co do pieluch to my nie zakładamy w ciągu dnia ale często zdarzają się wpadki niestety, za to pieluchy są nadal w użyciu na dalszych spacerach i w nocy troxhe to jeszcze potrwa chyba
poczytałam troszku, i ide zrobić śniadanie bo Krzys wstał
co do pieluch to my nie zakładamy w ciągu dnia ale często zdarzają się wpadki niestety, za to pieluchy są nadal w użyciu na dalszych spacerach i w nocy troxhe to jeszcze potrwa chyba
elfiko
lipcowe mamy ´05
hejo lipcowe mamy :-)
Kate to chyba po prostu pogoda jest powodem takiej ciszy na BB
U nas tez sie troszke ochlodziło ale padało tylko w nocy a teraz znowu słoneczko zza chmur wyglada i zapowiada sie całkiem przyjemny dzień
po obiadku wybywamy na miejscowy piknik, bylismy tam juz wczoraj i było całkiem fajnie- weronika wybiegała sie na trawie, podziwiała latajace baloniki a ja piłam piwko i zajadałam sie kurczaczkiem z grilla :-)
Dzisiaj mam podobne plany , musimy wykorzystac ostatnie dni kiedy jestesmy wszyscy razem w trójeczke
Kate to chyba po prostu pogoda jest powodem takiej ciszy na BB
U nas tez sie troszke ochlodziło ale padało tylko w nocy a teraz znowu słoneczko zza chmur wyglada i zapowiada sie całkiem przyjemny dzień
po obiadku wybywamy na miejscowy piknik, bylismy tam juz wczoraj i było całkiem fajnie- weronika wybiegała sie na trawie, podziwiała latajace baloniki a ja piłam piwko i zajadałam sie kurczaczkiem z grilla :-)
Dzisiaj mam podobne plany , musimy wykorzystac ostatnie dni kiedy jestesmy wszyscy razem w trójeczke
elfiko
lipcowe mamy ´05
Dzisiaj obchodzi urodzinki córeczka Tusi- Maja wieeeecccc:
Kochana Majeczko!
Życzymy Ci słońca na każdym niebie,
smaku, zapachu w codziennym chlebie,
ptaków, motyli i chwil radosnych,
a w sercu zawsze zielonej wiosny !
życzą ciocia elfiko z Weroniką
reklama