reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

wszystkiego najlepszego dla Martynki z okazji 2 urodzin

999.gif
999.gif

reklama
DLA MARTYNKI
Kolorowych snów...
Usmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dObranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

kurcze jeszcze niedawno było tak gorąco a teraz się ochłodziło, nie ma oczywiście mroozu ale jest troche chmur (właściwie coraz więcej) i jest chłodniej wczoraj u nas było oberwanie chmury, ale lało :szok:
może poczytam chociaż zaległości jak tutaj nikogo nie ma :sorry2:

nadal nikogo nie ma trudno
poczytałam troszku, i ide zrobić śniadanie bo Krzys wstał
co do pieluch to my nie zakładamy w ciągu dnia ale często zdarzają się wpadki niestety, za to pieluchy są nadal w użyciu na dalszych spacerach i w nocy troxhe to jeszcze potrwa chyba

hejo lipcowe mamy :-)
Kate to chyba po prostu pogoda jest powodem takiej ciszy na BB
U nas tez sie troszke ochlodziło ale padało tylko w nocy a teraz znowu słoneczko zza chmur wyglada i zapowiada sie całkiem przyjemny dzień :tak:
po obiadku wybywamy na miejscowy piknik, bylismy tam juz wczoraj i było całkiem fajnie- weronika wybiegała sie na trawie, podziwiała latajace baloniki a ja piłam piwko i zajadałam sie kurczaczkiem z grilla :zawstydzona/y::-p:-):happy2:
Dzisiaj mam podobne plany , musimy wykorzystac ostatnie dni kiedy jestesmy wszyscy razem w trójeczke :tak:

Dzisiaj obchodzi urodzinki córeczka Tusi- Maja wieeeecccc:

Kochana Majeczko!

Życzymy Ci słońca na każdym niebie,

smaku, zapachu w codziennym chlebie,

ptaków, motyli i chwil radosnych,

a w sercu zawsze zielonej wiosny !

49vm1mb1.gif

życzą ciocia elfiko z Weroniką

reklama
hmm może faktycznie pogoda robi swoje
bawcie się dobrze na pikniku

a dla Mai