reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
jezu jaka dzisiaj panuje u nas nuuuuda
normalnie masakra
łoś chory a raczej marudzący jeszcze po chorobie, Piotrek gdzieś siedzi na podwórku w namiocie Krzysiek ogląda elmo a ja bleee nudze sie okropnie

zazdroszcze wam tych wypadów na jakieś festyny czy pikniki ja mieszkam w takiej dziurze że ulic na spacer wystarcza na jakieś 20 minut ie ma jakiegoś konkretnego placu zabaw (a raczej nie ma wogóle) no i lipa totalna o tej porze w niedziele wszyscy siedzą w domach nikt sie nie wyruszy jednym słowem ochyda

wybaczcie ale muszę troche pomarudzić bo mam jakiegoś doła
może ma to związek z kulminacyjnym punktem @ ale nie wiem

mam piwo na pocieszenie wieć je zaraz wypiję a co :rofl2:

zazdroszcze wam tych wypadów na jakieś festyny czy pikniki ja mieszkam w takiej dziurze że ulic na spacer wystarcza na jakieś 20 minut ie ma jakiegoś konkretnego placu zabaw (a raczej nie ma wogóle) no i lipa totalna o tej porze w niedziele wszyscy siedzą w domach nikt sie nie wyruszy jednym słowem ochyda

wybaczcie ale muszę troche pomarudzić bo mam jakiegoś doła
może ma to związek z kulminacyjnym punktem @ ale nie wiem

mam piwo na pocieszenie wieć je zaraz wypiję a co :rofl2:

kasiu nie martw sie, u mnie sa takie festyny ale taka kaszaneczka ze sie nawet nie opłaca chodzic hehe
wczoraj byłam tylko na pokazie Salsa Party, moja kolezanka prowadzi szkołe tanca w MDKu i poszłam poogladac jej wyczyny :sorry2::sorry2::sorry2:
a tak to nuuuuda w tej mojej Stalowce hehe

Ysiu Krysiu ( jesli nas czasem jeszcze podczytujesz)
wszystkiego naj naj z okazji urodzin!!!!:elvis::elvis::elvis::elvis:

5xpu2l4.jpg

kasiu nie martw sie, u mnie sa takie festyny ale taka kaszaneczka ze sie nawet nie opłaca chodzic hehe
wczoraj byłam tylko na pokazie Salsa Party, moja kolezanka prowadzi szkołe tanca w MDKu i poszłam poogladac jej wyczyny :sorry2::sorry2::sorry2:
a tak to nuuuuda w tej mojej Stalowce hehe

heheh to mnie Asiu pocieszyłaś ;-) ja niby wiem że takie festyny to nie jest jakaś twórczość górnolotna ale wiesz chodzi o sam fakt, jest się gdzie przejść z dzieckiem pogapić sie troche zjeść loda

koniec końców byłam na spacerze z Krzysiem wyciągnęłam znajomą i troszkę pochodziłyśmy iiiii trafiłyśmy na porzeczkowe pole (zaprosiła nas pewna pani) :-p chyba będę robić porzeczkowy soczek

Kochane dziewuchy dziękuję z całego serca za życzenia dla mojej żabci. Wybaczcie mi ze tak zaniedbuję bb, ale naprawde nie daję rady. W sercu zawsze was jednak miec bedę nawet jak mnie tu dłużej nie będzie.
A co do urodzin to zrobiłam po amerykansku w ogródku - balony i plansza z napisem, tylko po godzinie wszyscy spieprzaliśmy do domu tak lało jak z wiadra, ale byłam zła. Mimo wszystko urodziny udane a sprzątania w domu było że hoho. Maja szczęśliwa bogatsza o parę zabawek a ja szczęśliwa, że już takie dośc duze dziecko mam.
Buziaki.

reklama
Do góry