reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a co do brzucha Edytki to go prawie nie widac, jest jedynie lekko zaokrąglona i ma czym oddychac (oj bardzo, bardzo zazdroszę ;) )... i nie musze dodawac ze wygląda super

Hihi przypominam Aniu, że widziałaś mnie 2 tyg temu, więc przybyło trochę...no ale taka kolej rzeczy.A co będe się zadrećzac.Wagę w domu mam, ale jakos nie waze sie na niej obsesyjnie;-):shocked2::cool2:
A z tym oddychaniem to nie ma czego zazdrościc.W tej ciązy rzeczywiscie trochę mnie wypchnęło do przodu, poprzednio az tak nie miałam:-p:tak::zawstydzona/y:;-)

Aczy tak super wygladam to nie wiem.
Mój małż twierdzi, ze chce dziewczynkę, ale ponoć wyglądam mu na chłopca:tak:

Brunetka a jak u Ciebie? Jak dzidziuś numer 2:-p? Chłopczyk z tego co pamietam:-)Poodpowiadaj plisssss:-p
Niania przysięgam, że jeszcze nie wiem czy to chłoczyk czy dziewczynka.O podejrzeniach czytaj powyżej.Kolejne usg, które już na pewno rozwieje moje przypuszczenia za ok.3 tyg.Także czekamy!!!

I mamy mały sukces nocniczkowy.:tak:

Mati standardowo lata bez pieluchy i standardowo leje gdzie popadanie po czym komunikuje gdzie nasikał.
Jak nasika to siada na nocnik.I dziś po takim nalaniu na podłoge w te pedy pognał do łazienki, zamknął za sobą drzwi i nasikał do nocnika.Fakt, że było to tylko trochę , ale po raz pierwszy nocnik stał się zaszcycony jakąkolwiek zawartościa:tak::tak::-):-):-D:-D

A i najważniejsze moje dziecie lata dzis cały dzien za mna, tuli się i mówi"Mati kocha":-D:-D:-D:-):-D:-):-):-):-):-)

Hej kobitki :-)
U nas wszystko ok.
Zaniedbuję BB, przyznaję, :zawstydzona/y:ale niestety, chyba tak na razie będzie, bo czasu bardzo brakuje:sorry2:

Daria sama się odpieluchowała, pieluchy tylko używa na noc i podczas jazdy samochodem:cool2:. Córa po prostu do tego dojrzała i pewnego dnia kazała sie sadzac na kibelek (używamy nakładnki:-p:cool2:) i tak jest do tej pory.

Nie wiem kiedy będę miała prawko, bo
nadal mam niewyjeżdżone jazdy, mam nadzieję, że do końca roku się wyrobię :sorry2::-p
Na budowie bardzo dużo sie dzieje, wykończeniówka nas wykańcza :sorry::cool2::sorry2:.
Są tylko dwie opcje, albo dom będzie wykończony albo my:sorry:.

Postaram się odzywac częściej, ale niestety nie moge obiecac :sorry2:
Myślę o Was, buziaczki :elvis::elvis::ninja2:

aj super macie z tymi nocniczkami ja troszkę spasowałam
kilka razy nasiusiała do nocniczka i koniec
jak ściągnę pieluchę to zaraz tupie nóżkami mamoo oddaj pieluchę

więc jak Alka;-) po promocji kupiłam 2 paki pampersów:-p

frytki bym zjadła :shocked2::sorry2::-p

Nianiu fajnie że wakacje przyjemnie zaliczone superr:tak:
ja w przyszłym roku to już sobie nie odpuszczę napewno gdzieś pojedziemy daleko dalekoooo:cool2:

Gazelaczku niech maleńka Jagódka pięknie rośnie w Twoim brzuszku

Olivia kurcze dziewczyno strasznie smutno i ciężko ale nie ma co się pakować w takie niejasne związki niby są niby nie
co za jazda z tymi facetami trzymaj się
nagle laska wróci i będzie wileka miłość, a Ty będziesz cierpieć

cześć babulce:-)

głowa mi pęka, kiepsko się dzisiaj czuje...o tak:-:)sick::baffled::baffled::eek::oo2::hmm::rofl:
za dużo winka....:szok: wczoraj wieczorkiem. dawid jeszcze śpi, ale nie ma się co dziwić, skoro wczoraj balował razem z nami do północy:shocked2:
oj cieżko dzisiaj bedzie,żeby jako tako przeżyć ten dzionek i dojść do siebie....pogoda cudna, ale ja wracam jeszcze do wyrka:cool2:leczyć się..hihi...

reklama
cześć babulce:-)

głowa mi pęka, kiepsko się dzisiaj czuje...o tak:-:)sick::baffled::baffled::eek::oo2::hmm::rofl:
za dużo winka....:szok: wczoraj wieczorkiem. dawid jeszcze śpi, ale nie ma się co dziwić, skoro wczoraj balował razem z nami do północy:shocked2:
oj cieżko dzisiaj bedzie,żeby jako tako przeżyć ten dzionek i dojść do siebie....pogoda cudna, ale ja wracam jeszcze do wyrka:cool2:leczyć się..hihi...

oj Aniu Aniu w alkoholizm nam niedługo wspadniesz kochana ;-)
Jak sie bidulko tak kiepsko czujesz po tym winku to może lepiej na przyszły raz sobie darować, czyt. poprzestać np. na jednym kieliszku :confused:

Do góry