elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Dziewczynki, zobaczcie. Tyle szczęść naraz, hihi:
Wideo - Gazeta.pl
w każdym razie zachciało mi się mieć już mojego małego skrzacika :-)
jednego, prawda ?:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki, zobaczcie. Tyle szczęść naraz, hihi:
Wideo - Gazeta.pl
no chyba wolałabym rodzic pod płotem tego szpitala niz w środku przy takich połoznych
rozmawialam tez z kolezanka ktora tam rodzial w listopadzie 2005 i potwierdzial ze pani Komosa jest do rany przyloz jezeli sie do niej do szkoly rodzenia chodzilo albo sie ja oplacilo. cala reszte pacjentek traktuje, nazwijmy to mniej przychylnie. niestetyhihih, niezła reklama szpitala :-) Ja jeśli zachwalałam ten szpital to raczej nie porodzie. Jestem bardzo niezadowolona z opieki nade mną. Gdyby nie pomoc męża, ktory siedzial przy nas od 10tej do 18tej to dziecko by się zapłakało, a ja razem z nim. Jest jak piszesz - co chwila sie słyszy że przyjdzie ktoś inny. Komosa to cięta osa, ale Ją akurat lubię. Jak się Ją pozna to jest fajna. Solca zdecydowanie nie polecam - to szpital dla osób które po porodzie są samodzielne.
jak z obrazka:-)chciałam Wam pokazac moja siostrzenice :-):-):-)
chyba niekoniecznie. moja siostre swedzialy dlonie od wewnetrznej strony i kostki stop.Acha, przy cholestazie to chyba brzuch głównie swędzi, prawda?
jak ja bym chciala miec pokazne lydki. u mnie dwa krzywe patyczki zamiast lydekMoim najwększym kompleksem są nogi, a w szczególności dość pokaźne łydki. I kiedyś, jeszcze za czasów mieszkania w akademiku byla taka sytuacja. Myłam sobie nogi w zlewie i w tym celu podwinęłam nogawki spodni. Moj kochany R obserwowal całą sytuację i stwierdził że mam super łydki. Bardzo mnie tym rozczulił, po czym dodał - są takie krągłe... O mało się nie przewróciłam, bo akurat stalam na jednej nodze ;-)
to chyba zawsze tak jest. zalezy od dnia od personelu itd. rodzilysmy z moja siostra na madalinskiego i teraz w marcu moj kuzyn ze swoja zona tez. efekt taki ze mamy wszyscy super wspomnienia!hmm różnie to bywa - ja np. rodzilam na Solcu i jestem generalnie zadowolona (no może pielęgniarki noworodkowe mogły się bardziej intersować, tłumaczyć, pomagać). Co do położnych to nie moge powiedzieć nic złego, nie miałam swojej "własnej" czyt. wynajętej i było w porządku.
A np. mam złe doświadczenia właśnie z Madalińskiego jak trafiłam tam na izbę przyjęć z krwawieniem i zagrożeniem ciąży...
My się ustawiamy w kolejce po Juleńkę ;-) jestesmy pierwsia Panie, z tego co pamiętam, mają Kawalerów do wzięcia, tak???? ;-);-)
No wzruszyłam się, ale gdyby to na mnie trafilo, te sześcioraczki, to psychiatryk pewny, bo odwiezli by mnie chyba po tygodniuDziewczynki, zobaczcie. Tyle szczęść naraz, hihi:
Wideo - Gazeta.pl
no to zbieraj siły i do dzieła, (tylko nie zgub gdzieś dzidzi w drodze do szpitala ). Ja już zbieram siły ;-);-)więc dam znać za jakiś czas czy teoria przełoży się na praktykę (na to liczę)NIesia ja moge tylko Ci powiedziec ze Twoja teoria potwierdza moje doswiadczenia TYmul rodzil sie 22 min a Gabiszon 11 (porody szybkie i z :-) - chem na ustach)
czyli wyglada na to ze trzecie malenstwo moze nie zdazyc do szpitala
a swoja droga to Duzy mi juz zapowiedzial ze 3 mu sie marzy
(ha tyle tylko ze na raze moze pomarzyc ;-))
Acha, przy cholestazie to chyba brzuch głównie swędzi, prawda?
W każdym razie Klaudiuś dzięki za info