reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

i jeszcze sobie coś przypomnialam - mamy za sobą piersze wycieczki rowerowe w trójkę :-D:-D:-D Było suuuuuuuuuper, daria nie dawała nam się zatrzymać, kazała siadać i jechać na wycieczkę a nie stać :-) Chociaz potem oczywiście stwierdziła, że wycieczka była brzydka bo źle się jedzie. Ciekawe, ze nastepnego dnia znów chciała jechać ;-)

reklama
Czesc dziewczyny! Mąż juz po operacji jednak caly czas w szpitalu.Latam tak na razie dom nr.1-szpital-domnr.2 i znowu szpital...cos w biegu jemy i mamy juz noc...Dajemy rade w sumie (nie wiedzialam,ze potrafie zyc na takich obrotach-ciagle w biegu,to tu to tam)

Czesc dziewczyny! Mąż juz po operacji jednak caly czas w szpitalu.Latam tak na razie dom nr.1-szpital-domnr.2 i znowu szpital...cos w biegu jemy i mamy juz noc...Dajemy rade w sumie (nie wiedzialam,ze potrafie zyc na takich obrotach-ciagle w biegu,to tu to tam)

Podziwiam Cie Aga, tyle na głowie i jeszcze znalazłaś czas, żeby nas poinformować. Wielkie dzięki i trzymam za Was kciuki.

reklama
Dziekuję Joasiu w imieniu "nowych" :tak::-):elvis::elvis:
tak, nowa dziekuje bardzo!:tak:

Czesc dziewuchy, to ja.
U nas wszystko ok, pozdrawiam was, buziaki.
Niezapomnijcie o mnie! :)
Jeszcze kiedys wrócę.
no my na to liczymy bardzo!!!:tak:

Jak dobrze pójdzie może uda się wdrożyć plan w życie już w ten weekend ;-)

Aaaa dobrze, dziękuję :-) Farbowałam na ten sam kolor co zwykle, czyli ciemną czekoladę. I nareszcie nie wyglądam jak wyblakły kurczak :eek:
Iwon jestem jeszcze bardziej zazdrosna!:zawstydzona/y:
czyzbys miala ten sam problem co ja? mi wlosy blakna od slonca i sie robie kasztanowa a szczerze tego nie lubie wiec sie4 farbuje na moj naturalny kolor czyli ciemny braz:tak:

Oj, chyba sama do siebie tutaj marudzę ;-) Korzystając z okazji napiszę jeszcze, że planowana na ostatni weekend przeprowadzka nie wypaliła. Pojechaliśmy w piątek obejrzeć jak wygląda mieszkanie i załamaliśmy ręce. Nie wiem czy ekipa się wyrobi przez najbliższy tydzien. Miejscami nawet ściany nie są wygladzone, nie pomalowane, nie pomontowane umywalki, a oni twierdzą że możemy się już wprowadzać :szok::szok::szok:
powodzenia w kontaktach z ekipa!;-)

wow!!! gratulacje!!!!
dziekuje!:-)

Mój tez wyglada jak dziecko wojny:szok::-D
a ostatnio okazywaniem złości, było położenie sie na chodniku i walenie głowa w ziemię, no dosłownie wymiekłam gdy to zobaczyłam:nerd: Potem był juz nie tyle ze złości, co z bólu:eek:
coreczka sasiadki swoj bunt dwulatka wyrazala wlasnie kladzeniem sie na ziemi i waleniem glowa o kafelki na podlodze. poniewaz to bylo trzecie dziecko to sasiadka miala juz wprawe:-D z zimna krwia podnosila dziecko i przekladala na dywan, zeby dalej wyrazalo swoj bunt:-D i nie rozbilo sobie glowy doszczetnie. a sama odchodzila i olewala ten pokaz:-D

zycze wszystkiego dobrego dla meza. uwazaj na siebie i tzrymaj sie!:elvis:

Do góry