Klaudia
Lipcóweczka 2005
Upsssss :-)A ja przez pół godziny układałam na nich misterne wzory z plasterków pomidorka, ogórka i rzodkiewki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Upsssss :-)A ja przez pół godziny układałam na nich misterne wzory z plasterków pomidorka, ogórka i rzodkiewki
Muszę przyznać, że trochę to pocieszające, że wasze dzieciaki też tak mają :-)
W ogóle to wygląda, jak ofiara losu, same siniaki i zadrapania
Drogie panie chcialam sie pochwalic ze dostalam nieoficjalny cynk odnosnie oceny mojego certyfikatu ktory zdawalam w maju i.... jest "arista" czyli CELUJACY!!!!!:-)
Czesc babeczki! No i mężus będzie miec jutro o 9 rano opercje:-(.Rozmawiałam z ordynatorem sprawa naprawde powazna...Normalnie chce mi sie ryczec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po operacji minimum 8 tygodni gips,pozniej rechabilitacja...było jeszcze cos o rencie:-(.
W dodatku Maciek ostatnio zapomniał jak się chodzi i ciągle tylko biega. Dzisiaj jak biegł babci otworzyć drzwi to się wywrócił i rozwalił wargę. Krew się lała jak nie wiem co. Już myślałam, że zęba wybił :-(W ogóle to wygląda, jak ofiara losu, same siniaki i zadrapania
jeszcze chcialam zlozyc zyczenia imieninowe Manii!!!! wszystkiego najlepszego!!!!:-)