reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Dzień dobry :-)
Dziękuję Faktycznie mogło być gorzej, ale pomijając fakt, że od zawsze pracowalismy z łosiem na pozytywne relacje z dziećmi, Beata jest fajną dziewczyną, w dodatku artystyczną duszą (szkoła muzyczna- pianino), więc ułatwiło nam to zbudowanie dobrego porozumienia
Jak dobrze pójdzie może uda się wdrożyć plan w życie już w ten weekend ;-)
Dzięki, dzięki
Co do emotikonek szybkiego dostępu, faktycznie pojawił się nowy zestaw
Aaaa dobrze, dziękuję :-) Farbowałam na ten sam kolor co zwykle, czyli ciemną czekoladę. I nareszcie nie wyglądam jak wyblakły kurczak
Jak chcesz kochana, żebyśmy nie zapomniały napisz więcej, niż dwa oględne zdanka :unibrow:;-) Co się dzieje Tusiaku?
...i jak pozytywnie że masz takie dobre stosunki z Beacią - szacuneczk dla Ciebie bo domyślam się mogło nie by łatwo
Dziękuję Faktycznie mogło być gorzej, ale pomijając fakt, że od zawsze pracowalismy z łosiem na pozytywne relacje z dziećmi, Beata jest fajną dziewczyną, w dodatku artystyczną duszą (szkoła muzyczna- pianino), więc ułatwiło nam to zbudowanie dobrego porozumienia
Iwon plan pierwsza klasa! jestem zazdrosna!!!
Jak dobrze pójdzie może uda się wdrożyć plan w życie już w ten weekend ;-)
iwon miłej eskapady z łosiem!!!
Dzięki, dzięki
Co do emotikonek szybkiego dostępu, faktycznie pojawił się nowy zestaw
Iwon jak tam wlosy wyszly?
Aaaa dobrze, dziękuję :-) Farbowałam na ten sam kolor co zwykle, czyli ciemną czekoladę. I nareszcie nie wyglądam jak wyblakły kurczak
Czesc dziewuchy, to ja.
U nas wszystko ok, pozdrawiam was, buziaki.
Niezapomnijcie o mnie!
Jeszcze kiedys wrócę.
Jak chcesz kochana, żebyśmy nie zapomniały napisz więcej, niż dwa oględne zdanka :unibrow:;-) Co się dzieje Tusiaku?
anusia_80
lipcowa mama 2005
Hejo z rańca :-)
pogoda bajer...a ja w pracy do 19-tej....:sick:
pogoda bajer...a ja w pracy do 19-tej....:sick:
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Cześć!
Elfiko, podejrzewam że moje przeżycia to i tak nic w porównaniu z tym przez co Wy przechodzicie. Mi jest o tyle ciężko, że chodzę do pracy, no a teraz czekamy na następnego malucha. Boję się jak my będziemy się wysypiać z dwójką dzieci....
Gazelko moje dziecko tez mi od dwoch lat nie dalo pospac i nic nie wskazuje na to, zeby mialo sie to w najblizszym czasie zmienic
codziennie regularne pobudki juz weszly Weronice w krew a ja sie do nich chyba przyzwyczailam
jak zdarza jej sie jedna noc przespac w calosci to juz na druga wszystko nadrabia budzac sie czesciej i na dluzej :sick:
przechodzilam rozne fazy z tym zwiazane od zalamania do zlosci a teraz poprostu czekam az sie to skonczy...chyba nic innego mi nie pozostalo
Tak wiec lacze sie w bolu i tez doradzam pozostawienie Maciejki jednak w lozeczku.Ja pomimo tych szalenstw Weroniki nigdy jej do nas do lozka nie zabralam , mala spi od zawsze w swoim lozeczku i jest to chyba najlepsze rozwiazanie dla nas wszystkich
Elfiko, podejrzewam że moje przeżycia to i tak nic w porównaniu z tym przez co Wy przechodzicie. Mi jest o tyle ciężko, że chodzę do pracy, no a teraz czekamy na następnego malucha. Boję się jak my będziemy się wysypiać z dwójką dzieci....
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Gazelka! a jak ci ostatnia noc minela? moze troszke niewyspana znow jestes? wczoraj znow cie widzialam i tpo nie podziwiajaca zachod slonca tylko wiwijajaca piruety o 2 w nocy z jakims dlugowlosym blondynem;-)
przyznaj sie nam tu szybko do wszystkiego!!!
No prosze, wszystko się wydało
nocki niestety nadal kiepskie... na dodatek ostatnio Maciek mial problemy z brzuchem i od dwoch tygodni faszerowalam Go trilakiem i chyba rozregulowalam Mu brzuch do końca... Dopiero wczoraj po podaniu leków przypomnialam sobie, że nie wolno za długo dawać kwasu mlekowego, bo to przyspiesza perystaltykę jelit i moga pojawić się biegunki. Ale na wytłumaczenie swojej głupoty mam to, że chodzę naprawdę niewyspana :-(
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Wogóle to wszystko ma na NIE...a ja tylko chodze i
jak tak dalej będzie to zgłupnę ;-):sick:
u nas to samo
to na mur-beton bunt dwulatka ja w każdym razie się cieszę że to nastąpiło teraz a nie później (w sensie że przed narodznami dzidzi nr 2 ;-)) , ale też zastanawiam się kiedy minie, hihih
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Oj, chyba sama do siebie tutaj marudzę ;-) Korzystając z okazji napiszę jeszcze, że planowana na ostatni weekend przeprowadzka nie wypaliła. Pojechaliśmy w piątek obejrzeć jak wygląda mieszkanie i załamaliśmy ręce. Nie wiem czy ekipa się wyrobi przez najbliższy tydzien. Miejscami nawet ściany nie są wygladzone, nie pomalowane, nie pomontowane umywalki, a oni twierdzą że możemy się już wprowadzać
Zmykam popracować, może to rozładuje moje ostatnie frustracje
Zmykam popracować, może to rozładuje moje ostatnie frustracje
nenius
Przyjaciółki 2008
Hej dziewuszki :-)
Ciekawe ile mam do nadrobienia
Ciekawe ile mam do nadrobienia
reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Cześć babeczki :-) Od razu widać, że lato się zbliża, bo puchy tu okropne
Mi się właśnie zaczął OSTATNI tydzień przed wakacjami i w związku z tym straciłam ZUPEŁNIE motywację do pracy :-) Nic mi się nie chce, a jak sobie pomyślę o pakowaniu i decydowaniu co mamy wziąć to czuję się tak NIENAWIDZĘ SIĘ PAKOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze w dodatku lecimy w poniedziałek, a w sobotę jedziemy na wesele do Tychów, przyjedziemy pewnie w niedzielę wieczorem. No po prostu super No ale za to potem będzie pełny relaks :-)
Mi się właśnie zaczął OSTATNI tydzień przed wakacjami i w związku z tym straciłam ZUPEŁNIE motywację do pracy :-) Nic mi się nie chce, a jak sobie pomyślę o pakowaniu i decydowaniu co mamy wziąć to czuję się tak NIENAWIDZĘ SIĘ PAKOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze w dodatku lecimy w poniedziałek, a w sobotę jedziemy na wesele do Tychów, przyjedziemy pewnie w niedzielę wieczorem. No po prostu super No ale za to potem będzie pełny relaks :-)