reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Mysle ze nas wszystkie powolutku beda nachodzic rozne mysli.

Gazeleczku, ja przy swojej cholestazie do konca nie bede wiedziec jaki porod mnie czeka. Moze sie okazac ze wywolaja i bede naturalnie rodzic, ale rownie dobrze okolo 36 tygodnia stwierdza ze robia cesarke, aby zolc nie dostala sie do plodu. Juz nie zastanawaim nad sposobem, chce by dzieciatko bylo zdrowe (boje sie ze lekarstwa ktore zarzywam szkodza bobaskowi). Ja jestem wynikiem cc i wszystko gra. Naturalny porod chcialam miec bo to jak dla mnie przezycie wspaniale pomimo towarzyszacemu bolowi. Bedzie to co los przyniesie i MUSI BYC DOBRZE.

reklama
Tusiu ,Maniutrzymajcie sie babulki!My was z tad dopingujemy.
Widzialam,ze znowu byla rozmowa na temat porodow naturalnych i cc.Ja jestem zdania ,ze kobieta powinna miec pelne prawo wyboru...nawet jakby chciala rodzic stojac na glowie albo wiszac na lampie :).Jesli ma sie ochote na naturalny porod i jest sie do niego przekonanym to fajnie-ja za pierwszym razem tez bylam :).Na poczatku tej ciazy tez myslalam ,ze urodze naturalnie...

Alka,z jednej strony racja...Ale ja juz "nic nie robie" od miesiaca...Zupelnie nic...Tylko siebie i synka myje i ubieram...pozatym NIC.I juz na glowe dostaje...I bardzo chcialabym pomalowac sama sciany albo podzwigac,poprzesowac...itp.Ja nie potrafie tak spokojnie siedziec tymbardziej w ciazy(jestem w tedy bardzo tworcza ;) ;D,a tu nic ja nawet obiadkow nie gotuje.Tylko snadanko robie ,a reszta mezus sie zajmuje.

Aha jeszcze co do cycuszkow ;),ja ich nie pzygotowywalam i teraz tez tego nie robie.Z karmieniem nie mialam problemow...

Nie wiem jaka jest różnica w rzeczach, które się zabiera do szpitala przy cesarce i przy porodzie naturalnym... okres połogu wygląda identycznie

Tusia napisała że robili jej USG i Majeczka waży 3300 - klocuś nie?
i że to jest już 35 tc.
I tęskni za nami ;D

reklama
Frida, to przekaż Tusi całuski od nas :) Napisałabym jej smsa, ale nie mam jej numeru.
No to idę do czerwcówek czytać o Aletce :)

Kurcze dziewczyny, ale się zaczyna dziać :) Mania się juz rozwiera, to pewnie wszystkie powoli tez zaczniemy :) Przecież to już czerwiec!!!!!!!!

Do góry