Alka, ja ostatno dostałam fenoterol i isoptin i tak mi pikawka zaczęło serducho walić i ręce trząść, że obiadu nie mogłam zjeść a ciśnienie mam niskie a spadło mi jeszcze do 80/50. Lekarz powiedział że to minie jak organizm się przyzwyczai ale ja to po 1 dniu odstawiłam bo w nocy to myślałam że mi łeb pęknie z bólu
reklama
weź jedną lub dwie dawki i zobaczjak będziesz się czuła. Może na Ciebie tak nie zadzaiała. Ja tego nie biore no i na razie czuję się dobrze, nawet macica juz mi się tak często nie stawia. Nie biorę nawet no-spy. NIC, tylko witaminki
kaśka k
Fanka BB :)
Alka ja już długo bo od marca biorę ten fenoterol ale miałam silne skurcze więc go brałam
teraz we wtorek mam mieć odstawione ten cudny zestaw z isoptinem
teraz we wtorek mam mieć odstawione ten cudny zestaw z isoptinem
kaśka k
już kiedyś z Fridom rozmawiałyśmy o tym że generalnie to go odstawiają do 33 tygodnia ciąży bo kobietki różnie reagują na jego odstawienie niektóre rodzą odrazu a inne przez to świństewko przenoszą ciążę i trzeba poród wywoływać
tak mi lekarz powiedział
tak mi lekarz powiedział
reklama
graszka-po
witam wieczorkiem ja tylko na momęcik....małą mnie strasznie dzis kopie i troche mnie zaczyna to przerażać...powiem wam szczerze ,że czuje iż coś się dzieje....mąż został dzis w domku i nie poszedł do pracy....jeśli do jutra pojawi się jeszcze coś niepokojącego to rano jade na pogotowie nie pamiętam dokładnie jak to było z synkiem,ale dziś miałąm takie małe skurcze , a było ich 3 nie bardzo mi się to podoba...dotego zjadłam dziś tylko sucha bułeczke bo po innych smakołykach poprostu wymiotowałam... położe się juz ....raczej nie zasnę ale siedziec też mi mała nie daje....skopy mi straszne funduje ....jeszce chwile poczytam co naplotkowałyście kobitki i znikam....Dobranoc....spokojnej nocki kochane