reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Ech strszne tragedie spotykają ludzi... jak moja Mama leżała na oddziale Hematologii to tam młodzi ludzie umierali na białaczke :-(
nam też czesto przychodzi borykac sie ze śmiercia bliskich... i żal że to wszystko jest takie nieodwołalne :-( że ludzie odchodzą... ale zawsze jest nadzieja!!!!! do czasu kiedy ktoś walczy o życie zawsze jest nadzieja!!!

reklama
jeszcze 2 tygodnie temu
jego rodzice i bliscy mielinadzieję, że wszystko będzie dobrze
mimo tego że lekarze juz ponad rok temu powiedzieli ze nic się nie da zrobić

ale jego rodzice sie nie poddawali
no i po tej operacji nadszedł kryzys, chyba już ostatni..
wszystkie wynki sa tragiczne i nie rokują

Asiołek ja po sąsiedzku, z wrześniówek, też miałam przy pierwszym porodzie cesarkę i rozumiem co czujesz. Moja nie była planowana ale nie żałuję że tak urodziłam. Teraz też bym tak wolała ale jeszcze nie wiem jak to będzie bo mój lekarz jest uparty. Ale rozumiem Cię doskonale, chociaż nie znam powodów i wcale mnie one nie obchodzą. Trzymaj się i niedenerwuj. To Twoja decyzja i nikt nie ma prawa mówić Ci co jest lepsze a co gorsze, bo w gruncie rzeczy to tak na prawdę to nie wiadomo co jest dobre a co złe ;) pozdrawiam A.

też tak myślę, że nigdy nie wiemy co bedzie dla nas dobre ... czas tylko wszystko wyjaśni :-)
generalnie ja sie nie upieram przy cesarkach ale przy prawie wyboru i murem bede stała :-)
Miło poznac nową sąsiadkę :-)

Każdy wybiera to co mu odpowiada ja też się zastanawialam nad znieczuleniem a teraz wybrałam położną. Ile ludzi tyle opini na ten temat.
Mnie tam nic nie dziwi bo każdy myśli inaczej i dobrze bo byłoby nudno gdybyśmy wszystkie miały takie samo zdanie.
Cesarka napewno jest bezpieczniejsza dla dziecka bo nie ma takiego wysiłku przy porodzie. Każde rozwiązanie ma swoje wady i zalety. ;D

reklama
Do góry