reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a propos picia kawy to zupełnie nei wiem dlaczego ale lekarz zabronił... i tyle - ale o to pytałą koleżanka w moim imieniu wiec ja sie zapytam swojego 9 czerwca :-)

Na obiad mam dziś grochówke wegetariańską bo ja nie lubie zup gotowanych na miesie :-) te oczka mnie strasza przezroczyste z tłuszczu ihihih :-)

Kasiu życzę Ci aby Dzidzia bez wzgledu na to kiedy sie urodzi była zdrowa i aby wszystko dobrze sie potoczyło!!!!

Aguś dobrze, że wszystko jest ok :-)

Ja dziś robie pierwsze pranie Dzidziołkowe:-)

dziś miałąm powód do wk.... i tak sie zdenerwowałąm że przez 3 godziny zwijałam sie z bólu :-( żołądek dostał skurczy takich chyba nerwicowych :-( już teraz czuję sie lepiej i czekam na Mężula, który też nie miał dobrego dnia.. stałł w kolejce w urzedzie komunikacji chyba 5 godzin a potem jak wyszedł na chwilke to widział jak samochód potrącił kobiete i był jedynym świadkiem... ech ech ....

na deser arbuza  :D

a tak troszkę jestem zła bo mi dzisiaj dziąsło spuchło a musze zaraz wrócić do szpitala na kontrole do tego chirurga pewnie pomyśli że mi ktoś przylał hihih a tak naprawdę to mi jakaś zajadka wyszła i czuje jak dalej rośnie nie wiem czy to od jakiegoś osłabienia czy przeziębienia  :mad:

widzę Asiołku że nie tylko ja mam jakiś dziwny dzionek a z dzidzią musi być ok zresztą to już jest tak daleko że maleństwo jak już faktycznie wyjdzie to sobie poradzi, w końcu powinna być po mamusi trochę twarda i walczyć do końca ;)

trochę sobie wlewam ale co tam ;D

CZesc KOchane Brzuchatki
Kasienkoooo bedzie dobrze!!! Malutka bedzie miala na pewno bardzo dobra opieke a Ty uwazaj na siebie, bo bedzie potrzebowala zdorwej mamy ;)

Agus mnie tez ogarnia panika jak pomysle o tych dniach w szpitalu i o tym jak oni sobie poradza beze mnie ???
na pewno nie obejdzie sie bez placzu bo Tymcio to taki mamy synus ::) a to wszystko przez to ze nikogo z rodziny tu nie mamy i caly czas jest tylko ze mna w domku ajj no nic jakos beda musieli sobie poradzic ;)

Fridus super ze masz skype!!! bedziemy mogly sobie pogaaaaadac hehe my mamy kopm. prawie caly czas wlaczony wiec na pewno sie zlapiemy ;D

Asiolku nie denerwuj sie!!!! :-*

aha Agus super ze z Malenka wszystko ok!!!!!!

ja mam dzis wizyte i tez sie okaze co tam u naszej Gabi slychac :)

Kurde te kolce z kaktusa takie malutkie jeszcze zostaly a ja nie umie ich wyjac i mnie draznia. Ale mi smutno bez meza. Tez jestescie takie szalenie zakochane w swoich? Ja juz jestem ze swoim 8 lat i mam bzika na jego punkcie. To juz chyba nigdy mi nie przejdzie jak jeszcze nie przeszlo. Odliczam kazda minutke do jego przyjscia a jak juz przychodzi to takie cos w srodku czuje co kaze mi go sciskac, i sie przykleic i juz nie odkleic, no ale musze sie troche powstrzymywac, bo to napewno meczace.tak jak on sam twierdzi. Zwlaszcza jak przyjezdza zmeczony po pracy na tym swoim dwu kolowym pojezdzie (rowerze). Aj. poogladam sobie jego zdjecia na ktorych pelno odciskow moich ust :laugh: hi hi. Kocham mojego misiaczka i moja mala kluske w brzuszku.

Asiolku ale macie fatalny dzien.A toj maz to juz wogole nadmiar atrakcji jak na jeden dzien...Aha,Asioleczku pisalas ,ze bedziesz maczyc doktorka aby cc zrobil ci wczesniej.Jakbys miala przedemna :)to naskrob mi jak tam co tam i wogole...Bo w tym temacie to ja niedoswiadczona 8).Niby wiele juz od znajomych slyszalam na temat cc i jak dbac o siebie ponim,ale tak na "goraco"to nigdy.Wiec jesli bedziesz miala sile i checi to po wszystkim mi skrobnij :)albo cosik :)

reklama
Elfiko zamiast tej wody morskiej to moze wode z sola i bedzie to samo. Czy wiesz cos na ten temat? I jak tak to jak do tego nosa ta wode?

Do góry