reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Tusia! Ja mam tak samo z moim mężulkiem :) Już kiedyś pisałam, że my to takie papużki nierozłączki. Jesteśmy razem też 8 lat :D a też nie mogę się doczekać każdej chwili z nim spędzonej. Ostatnio mu powiedziałam, że moja ulubioną godziną jest 15.26 :D bo przeważnie wtedy wraca z pracy :D

reklama
cześć dziewczynki;-]od rana  nie mogłam podejść do kompa :(bardzo żle się czułam...mała bardzo mocno się kręciła...ja niepotrzebnie się chyba denerwowałąm i rezultat był taki ,że coś mnie tak jakby wciagneło...to znaczy nie bardzo wiem juz jak to było...ale cos mnie sie zdaje ,że maiłąm jakiś skurcz...potem nie mogłam się położyć,tak mnie mała kopała...ona jest kochana taka ale tak mnie bolało ,że wkońcu położyłąm się ze łzami w oczkach ..synuś i mężuś zemną się polożyli i usnełąm :)no i obudziłą nas babcia<teściowa>przyniosła prezęty :)naszej małej przyniosłą taką małą śmieszną lampke w kształcie misia;-]no i po przebudzeniu jak narazie przeszło...mała kopie ale juz nie czuje tego dziwnego skurczu :)  

Tusia doskonale cię rozumię ;)
mój mąż jest taki sam jak ja jesli chodzi o przytulanie i częstotliwość eksponowania swoich uczuć.
Często sobie mówimy, że sie tak kochamy, że o mało sie nie posr..my z tej miłości ;D ;D ;D

;D hi, hi. Klaudio a jestescie raczej do siebie podobni z temperamentu?, bo my to takie calkiem przeciwienstwa, ale mysle, ze to i dobrze, bo jakbysmy byli tacy sami to by tu chyba wojny byly. Ja jestem raczej rozrywkowa i lubie towarzystwo i jemu to np. nie przeszkadza a on jest typowym domownikiem no i dobrze, bo ja okropny zazdrosnik jestem. Takie same jedynie mamy zazwyczaj poglady na rozne rzeczy i niczego sie miedzy soba nie wstydzimy. Dzieki temu chyba tak trwamy w tej milosci i jest tak dobrze.

Melani moj jest troche mniej skory do tulenia i pieszczot, ale mimo to jest bardzo cieplym i troskliwym (az nadto) mezusiem.
Graszko ale lobuziara ta twoja dziewucha.moj maz by powiedzial - daj jej pstryczka ;)

Fajne te nasze dzidziulki. Jak sie tak budza i wierca. Ja to az prawie piszcze ze szczescia jak Majka sie rozpycha, kopie itp. A wasze dzidzie tez tak o tych samych godzinach caly czas sie budza? Moja tak pol godziny - godzine bryka tak miejwiecej co 2-2,5 godziny. I tak wlasnie po 17 np. zaczyna sie budzic. Wiec ide sie z nia pobawic ;) ;D bo to juz za chwilke.

reklama
Do góry