reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elfiko myślę że gdyby bylo już bardzo źle to by mnie nie wypuścili na te kilka dni do domku
a tak jakoś mimo że twierdzą że to i tak niecały tydzień jeszcze to może się uda kilka dni więcej wyprosić dzidzie żeby siedziała w brzuszku :laugh:

reklama
No te nogi to mam okropne, ale moze dzisiaj lekarz cos mi na to zaradzi. Dzisiaj np jest w miare chlodno a ja do sklepu nie mam w czym isc takie baloniki mam ze stop i bola a szczegolnie prawa :mad:
Ale humorek mi w miare dopisuje bo wczoraj przyjechala moja siostra do polski na 10 dni!!!! Nastepnym razem jak sie zobaczymy to juz malenstwo bedzie z nami na swiecie !!! ;D

a tu Kasiu dla ciebie bo lubisz arbuzy
000233227cf.jpg

Wszystkiego najlepszego dla naszych lipcowych (ewentualnie czerwcowych) Dzieciaczków!!!!

ka7xr.jpg

Mój mąż z okazji Dnia Dziecka obcałował z rana cały brzusio :D

A ja wróciłam z zakupów i jestem cała szczęśliwa, bo oprócz łóżeczka i wanienki, to mamy juz chyba wszystko :D

reklama
kasiu może troszkę jeszcze się wstrzyma maleństwo z tym przyjściem na świat, dobrze że nic poważnego się nie stało
a ty tusiu jak masz katar czy zawalonyt nos to maść majerankowa jest dobra, sama miałam nos zatkany a jednak katar mi się strasznie lał
a ja przed chwilką przyjechałam od chrześnicy, bo kupiłam jej bajeczkę o kubusiu oczywiście ;) a nasze szkraby w domu (siostrzeńce) zostały obsypane bajeczkami no i klisza do aparatu, żeby można było ich uwieczniać.

Do góry