reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Elfiko myślę że gdyby bylo już bardzo źle to by mnie nie wypuścili na te kilka dni do domku
a tak jakoś mimo że twierdzą że to i tak niecały tydzień jeszcze to może się uda kilka dni więcej wyprosić dzidzie żeby siedziała w brzuszku :laugh:

reklama
No te nogi to mam okropne, ale moze dzisiaj lekarz cos mi na to zaradzi. Dzisiaj np jest w miare chlodno a ja do sklepu nie mam w czym isc takie baloniki mam ze stop i bola a szczegolnie prawa :mad:
Ale humorek mi w miare dopisuje bo wczoraj przyjechala moja siostra do polski na 10 dni!!!! Nastepnym razem jak sie zobaczymy to juz malenstwo bedzie z nami na swiecie !!! ;D

a tu Kasiu dla ciebie bo lubisz arbuzy
000233227cf.jpg

Wszystkiego najlepszego dla naszych lipcowych (ewentualnie czerwcowych) Dzieciaczków!!!!

ka7xr.jpg

Mój mąż z okazji Dnia Dziecka obcałował z rana cały brzusio :D

A ja wróciłam z zakupów i jestem cała szczęśliwa, bo oprócz łóżeczka i wanienki, to mamy juz chyba wszystko :D

reklama
kasiu może troszkę jeszcze się wstrzyma maleństwo z tym przyjściem na świat, dobrze że nic poważnego się nie stało
a ty tusiu jak masz katar czy zawalonyt nos to maść majerankowa jest dobra, sama miałam nos zatkany a jednak katar mi się strasznie lał
a ja przed chwilką przyjechałam od chrześnicy, bo kupiłam jej bajeczkę o kubusiu oczywiście ;) a nasze szkraby w domu (siostrzeńce) zostały obsypane bajeczkami no i klisza do aparatu, żeby można było ich uwieczniać.

Do góry