reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

teraz sobie troszkę poczytam co tam pisalyście a widzę że sporawo tego ;)

wiecie co troszkę się martwię bo dzidzia wyląduje napewno w inkubatorku i jakoś trudno mi sobie to wyobraźić że zamiast trzymać ja w ramionach będę ją oglądać podłączoną do tych rurek bo to przeciez jeszcze troszkę za wcześnie żeby samiuteńka sobie poradziła ze wszystkim ale zobaczymy we wtorek mam się polożyć do szpitala no chyba że wcześniej coś się będzie działo no i będą mnie przetrzymywać pewnie najdłużej jak się da

reklama
Kasiu dobrze że sie odezwałaś bo bardzo się o ciebie martwiłyśmy.

Wpadłyśmy na pomysł wymiany telefonów na wypadek gdyby któraś z nas przestała odzywać się na forum.

Ja ci chyba wysłałam e-maila z moim numerem więc jak bedziesz miała ochotę to napisz smsa i daj nam znać co i jak.

Kasia tylko się nie przemęczaj w tym domku
A dzidziusia się nie martw jesteś już dość wysoko w ciąży więc wszystko będzie ok

A mi dziś coś brzuch twardnieje i najgorsze jest to że boli tak jak na ogres i ten ból promieniuje na krzyże
Wziełam nospę i zobaczymy co będzie
Jak co to może zaglądnę do lekarza zawsze to lepiej jak lekarz zbada

Kasiu no zycze wam obyscie sie zobaczyly troszke pozniej ;)
ale ciesze sie ze sie odezwalas ;)

dziewczyny!! poradzcie mi!!!!!!!!
dzisiaj zaczyna sie szkola rodzenia u mnie
i zaczyna sie u mnie 34tc-czy ma sens sie do tej szkoly zapisac? bo ja tez mam byc czerwcowa........no i nie wiem ::)

co myslicie???

Lilka nie wiem czy bym się zapisywala na Twoim miejscu to zależy jak rozłożone są zajęcia bo jeśli raz w tygodniu to już możesz długo na nie nie pochodzić no i pewnie płatna ta szkoła jak prawie wszędzie a nikt Ci pieniędzy nie zwróci

no nareszcie sie Kasiu odezwalas, mysmy sie strasznie martwily co z Toba.
Moze uda sie lekarza jeszcze twoja kruszynke powstrzymac przed wyjsciem na swiat, liczy sie kazdy dzien ale wierze ze bedzie dobrze tylko uwazaj na siebie . Trzymam kciuki ;D

A co do tego lezenia na kanapie to jakos tak mi sie nie chce, chociaz nogi dzisiaj tez bola, ale jakos mniej. No i wypralam te pieluchy, ale fajnie, czulam sie jak matka polka hihihi

reklama
Lilka to zależy czy twoja szkoła jest bardzo droga
Ja chodziłam do szkoły przy szpitalu 4 lata temu i ona była bezpłatna także jak nie chciałam lub nie mogłam to nie szłam
Powiem wam że taka szkoła to fajna rzecz i warto chodzić

Do góry