reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Wiki zrobicie jak uwazacie:tak:
Faktycznie czesto wybiera sie na chrzestnych przypadkowych rodzicow, ale to chyba nie najlepszy pomysl. W koncu jak ktos chrzci dziecko to powinien zdawac sobie sprawe co robi, chyba, ze robi to celowo, bo jest "samotnikiem" i nie chce potemmiec kontaktu z chrzestnymi. Dla mnie zawsze chrzestni byli wazni.
Wiki juz zna nasze opinie, a wybor nalezy do nich:happy:

Joł :cool2:

co do komunii posłuze sie przykładem........

moja mama chrezestna i moj tato to ludzie nie z mojej rodziny, moja Mama wybrała ich chyba intuicyjnie, zawsze pamietali o mnie...
moj ojciec (tu nie przypadek ze napisałam z małej litery:eek:) nigdy nie dbał o to aby był z Nimi jakis kontakt, i moze to bedzie złe ze napisze ze ja tez tego nie robiłam do jakiegos czasu....

potem Ciocia Ela, moja Mama Chrzestna gdzies 3 lata temu powiedziała mi, ze ja jestem juz na tyle dorosła ze teraz ja powinnam za Nia latac a nie Ona za mna, jak byłam mała to Ona zawsze kontaktowała sie ze mna na przekor mojemu ojcu.....
tak samo Ojciec Crzestny...

mam nadzieje, ze wiecie co mam na mylsli ....

a w tym wszystkim najwazniejsze sa uczucia tej małej osoby, ktora bedzie miała no prawie najwazniejszy dzien w swoim zyciu i to na jej uczucia trzeba patrzec!

joł :-D

No wlasnie mysle aby sie tam wybrac w jakis weekendzik.Wiekszych wakacji raczej nie bezdie ale tam chetnie bym sie wybrala.Tylko wlasnie chce sie podtpytac jak tam jest bo oty zarombiste;-) .:tak: :-)

No wlasnie mysle aby sie tam wybrac w jakis weekendzik.Wiekszych wakacji raczej nie bezdie ale tam chetnie bym sie wybrala.Tylko wlasnie chce sie podtpytac jak tam jest bo oty zarombiste;-) .:tak: :-)

Ja marzę o wypadzie do Heide Parku, ale właśnie ceny 'trochę' mnie odstraszają. Przy kwocie 27 Euro za osobę wypad pięcioosobowej rodzinki z kosztami paliwa włącznie wyniósłby jakieś 700 zł :szok: To trochę drogo, jak na jednodniową imprezkę, prawda? :sorry2:

reklama
Własnie przegladam gazetke i natrafilam na tekst gdzie warto wybrac sie z dzieckiem na weekend i miedzy nnymi byla ta "wyspa".
Jeste tez Safari w Czechach(bylismy ale bardziej mnie uzeklo to w Świerkocinie).
A był ktos moze(bo wydaje mi sie ze tak)w parku jurajskim w Bałtowie?bo tam tez na s jeszcze nie bylo a na stonce tez sa fajne fotki.

Do góry