reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A Hanti to ma oficjalne upomnienie za nieodzywanie się gg:tak: :tak: :tak: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: ;-) ;-) ;-)

A tak poważnie to dobrze że w końcu się pokazałaś.I tak trzymać.
A teraz ide bo nikogo tu chyba nie ma poza mna:-p .

tak tak hantui !! czemu się nie odzywacie ? ............a tak apropo miałam wczoraj dzwonić za otiką :) bo juz ją nawołują :)
kiedy wpadacie ?

a co była hanti ? na bb ?

reklama
eh poczytałabym ale dziś obiecałam sobie wpaść tylko na sekundala i nic niestety nie poczytam :(
lecę oglądać tv i położyć się po przemęczam moje kolanisko :baffled:

buziulce kochane !!!!!!!!!!!1

a tymi znowu nie spał......................załamię się jak mu tak zostanie a właśnie obie z siostrą wpadłyśmy na wspominki jak to ben jak był mniej więcej taki mały to zaprzestał spania w dzień :/ i ma tak już do dziś .................
papatki!

Fotek nie ma :) Tzn Joasia raz mnie oślepiła swiatłem swojej komórki, ale chyba efeklt był niezadowalający bo szybko wykasowała swoje dzieło ;-) A spotkanko generalnie... takie w stylu ploteczki po pracy. Niecale 2 godzinki, babskie tematy. A klimacik jak zawsze u nas - nawet jak się nie znamy, to się czujemy jakbyśmy kumplowały się od dawna. Dla mnie to było pierwsze spotkanie z AniąSz i tera zmam nadzieję, że uda nam się częściej widywać :)

Dziewczyny stwierdziły, że już nieźle widać mój brzuszek :-)[/quote/]

tak tak, niestety nie zabrałam aparatu.........
a telefon jak Dorotka powiedziała flesz na nic sie zdał....

spotkano było przednie

dzieki babki jeszcze raz :elvis::elvis::elvis:

Uf dotarlam,ale juz po polnocy:eek:

Martuska, prosisz masz(mnie)!;)
:elvis: :elvis:
Martusiu ja nie jestem Edzia hihi ale tez CI napisze,ze strasznie mnie ucieszyl Twoj powrot na nasze BB :tak::-):elvis:
Witaj w domu!!!!!!!!
Duza buzka dla Ciebie Elfiku,kochana jestes :elvis:

Czesc Laski:-) Wróciłam :-) :-) :-)
Póki co sajgon w robocie wiec na nadrobienie nie ma szans:-p Ale postaram się zagladać na biezaco. Co słychać? Ktoś w ciazy :-p :-p :-p ?

Ale sie steskniłam.:cool2:
:-D :-D Dokladnie to sobie pomyslalam po mojej kilkutygodniowej przerwie. Chyba jednak nikt nowy :confused:

Byłam w Dominikowie przez długi weekend, potem troche u rodziców:tak: w efekcie czego wygladam jak paczek, bo jadłam jak dzika..:-p

A to mój plan na nastepne dni/tygodnie:
- w piatek jade na weekend nad morze do Jastrzebiej na integrację:cool2:
- cały nastpny tydzień jestem na szkoleniu:cool2:
- w weekend 19-20 jedziemy z chłopakiami na mazury:-p
- w koljeny weekend 26-27 mamy komunię:baffled:
- 1-3 czerwiec jestem na mazurach znowu:cool2:
- od 7 czerwca mam urlop, lecimy do grecji :tak:

Cholera wyłaczyli mi gg w robocie :eek: :baffled: Zmienił się informatyk i trochę mi zajmię popracownie nad gościem zanim gościu zmięknie i mi podłaczy :-p A czasu malo...:nerd:

Kurde ale fajny plan:-p Ja mam "relax" do konca lipca teoretycznie. Dwa wesela i wakacje. Ciekawe czy rzeczywiscie bedzie tak milo jak sie zapowiada.:dry:

Hehe Nianiu te włosy juz jej dwa razy obcinałam a odziedziczyła je po tacie :tak:
Jemu tez tak rosną jak szalone.
Juz dwa razy??????:eek: MOje dziecko mialo obcinane chyba z 10 razod urodzenia a ma wlosy 100 razy gorsze:baffled: Ciekawa jestem kiedy mu tak fajnie zwieksza objetosc. Weronisia jakas taka pelniutka na buzi, kochana krupeczka.

ja bym poszła mimo wszystko, ze względu na to dziecko...
Uważam, że to bardzo nieładnie jak chrzestny oleje dziecko w takim dniu:no::no::-:)-:)-(

Mysle dokladnie tak samo. Wiki, zrobcie to dla dziewczynki. A noz widelec rodzice okaza sie fajni i zawrzecie nowa znajomosc. Czasem niestety te wszystkie obowiazki i wiry zyciowe powoduja, ze kontakty nie sa utrzymywane, co wcale nie znaczy, ze nie okaza sie jednak dobra znajomoscia w przyszlosci;-)

:szok: Generalnie BB tak mi muli, że aż nie chce sie mi pisac.Cały czas albo pokazuje , ze nie można wyswietlić strony a jak już to wyświetla mi wszytsko na białym tle w jakimś kosmicznym rozmiarze. Nic nie kumam:szok: , ale chyba razję ma e-mama:masa krytyczna jak nic:-D :-D :tak: :tak:

I jeszcze napisze że zazdroszcze Gazelaczkowi dobrego samopoczucia:baffled: :confused: :tak: Ja mam totalnie odwrotnie niż w ciązy z Mateuszkiem.I mogę to okreslić jednym słowem:zdecydowanie gorzej:-( .

U mnie tez rozjechana strona i bialych kilka.|
Brunetko, trzymaj sie dzielnie, moze to gorsze samopoczucie wrozy na dziewczynke? Wiesz juzco bedziesz miala?

A Gazelka wie?

ANi wspolczuje serdecznie tej cholernej cholestazy. Oby rozwiazanie przyszlo tuz tuz.

Wiki ja szczepilam Prevenarem Alka jedna dawka. Weszlo juz obowiazkowo w UK. Szczepia dzieci do 2 roku.

I tyle wiecej nie jestemw stanie pisac ide spac.

Kredzia oby nocki Tymika byly lepsze. Jakie macie plany? Juz cos wiadomo?

Dobranoc!

reklama
Witam
Martusia ja nie liczę na nową znajomość:no:
Rodzice dziecka są sporo starsi od nas, jakieś kilkanaście lat, ale nie to jest najważniejsze wiem
Z tego co wiem to są ludzie zamknięci i staroświecy więc napewno to byłaby jednorazowa wizyta:tak:
Decyzja zapadła już raczej na 99% nie jedziemy w niedzielę, P. pojedzie w piątek
Mnie strasznie odpycha od wizyty tam nie wiem dlaczego:confused:

Do góry