anusia_80
lipcowa mama 2005
Udanego spotkania dziewczyny:-)
Tez bym chciała byc z Wami...:sick: może nastepnym razem
Tez bym chciała byc z Wami...:sick: może nastepnym razem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, to mnie zmartwiłaś :-( Maciek nie je w ogóle czekolady, z cytrusów to ostatnio tez niewiele, czasem mandarynki. Lizaków, cukierków i słodyczy w ogóle mu nie daje, chyba, że jakieś ciasteczka domowej roboty. Pod paszkami nic nie ma, a skórę ma szorstką z takimi jakby krostkami malutkimi. Czasem ma też taką skórę na łydkach, ale tu delikatnie.Klaudia to typowe początki atopówki niestety
U nas sie tak zaczęło, od łokcia w górę, potem doszły szorstkie plackowate zmiany na całych rączkach i nózkach, potem policzki.
Sprawdz Maciejce pod paszkami czy nie ma takiej jakby popękanej skórki albo mocno czerwonej w tych miescach zgięcia.
Wyeliminuj z diety Maciejaska na jakiś czas kakao i cytrusy to jedne z silniejszych alergenów. Od tego przewaznie sie zaczyna a dzieci w wieku naszych maluchow własnie teraz najczęsciej"łapią" AZS
Weronika ma typowe AZS ale po odstawieniu wlasnie cytrusów, kakao i wszelkich sztucznych rzeczy( lizaki,barwniki spożywcze,mozno pachnace plyny do mycia, balsamy ) jest duza poprawa.
Smaruje i kąpie mała w kosmetykach emolium
/.Klaudia, no cena depilacji niezła chyba juz wole zwykłą golarkę;-)
Ale zgadzam się, trzeba inwestowac we własne ciało, ja myslę dosyć poważnie nad laserowa korektą wzroku, a to także niezła sumka 4300zł za oboje oczu ( koszt bez wizyt dopuszczających do zabiegu itd, itp...)
No troszkę drogo, ale miałabym spokój do końca zycia..chyba czekam na Brunetkę, aż sie pojawi na BB, bo Ona podobno miała ten zabieg i czekam na jakiekolwiek info z jej strony:-)
oj, zdaje się, że przeoczyłam urodziny Ani - bardzo przepraszam. A więc przesyłam spóźnione ale szczere życzenia spełnienia najskrytszych marzeń :-)
Kurcze, Maciek ma strasznie szorstkie ciałko na ręce od łokcia w górę od jakiegoś czasu. :-( Czy to może być alergia na coś? Nie zmieniałam proszku, ani płynu, więc to pewnie z jedzenia. tylko jak tu teraz wpaść od czego, skoro on wszystko je.
Maciejas ostatnio odkrył morele suszone. Chodzi za mną cały dzień i "Mamusiu Kjadu molelkę daj!!!":-)
a jeszcze z dobrych wiesci to juz w przyszły piątek odzyskam prawko :-)
hi hi hi dobre :-) fajny ten Twój ŁukasiekWłaśnie sobie zamówiłam taki strój. Kurcze mam nadzieję, że będzie na mnie dobry. Podoba się wam??
I wiecie co? Zalogowałam się na intymna.pl jako mój mąż :-) i okazało się, że dostałam jako stały klient 3 % zniżki, hihi.
a skąd wiesz co mu babcia daje z szafeczki ??? ;-) a tak serio to faktycznie trzeba zbadac to u lekarzaKurcze, to mnie zmartwiłaś :-( Maciek nie je w ogóle czekolady, z cytrusów to ostatnio tez niewiele, czasem mandarynki. Lizaków, cukierków i słodyczy w ogóle mu nie daje, chyba, że jakieś ciasteczka domowej roboty. Pod paszkami nic nie ma, a skórę ma szorstką z takimi jakby krostkami malutkimi. Czasem ma też taką skórę na łydkach, ale tu delikatnie.
Kurde, chyba pójd z tym do lekarza...
no własnie ktos je sobie zabrał wraz moim dowodem , kartami bankomatowymi i całym portfelem :sick: ale juz dzis R. zaczął mi załatwiac nowe dokumenty.A dlaczego odzyskasz? Zabrali Ci je? Chyba nie jestem w temacie
no własnie ktos je sobie zabrał wraz moim dowodem , kartami bankomatowymi i całym portfelem :sick: ale juz dzis R. zaczął mi załatwiac nowe dokumenty.
wierz mi ze Twój pw BARDZO MNIE UCIESZYŁ ...tak bardzo ze az mi się caps włączył ;-)a to wstręciuch!!!!
PS. dzięki za PW - poprawiła mi humor
no, do jutra babki:-) choć może się nie pojawię, bo mamy wizytację najgórniejszej góry i nie wiem czy nie trafię na dywanik, hiihiiii