reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Klaudia to typowe początki atopówki niestety
U nas sie tak zaczęło, od łokcia w górę, potem doszły szorstkie plackowate zmiany na całych rączkach i nózkach, potem policzki.
Sprawdz Maciejce pod paszkami czy nie ma takiej jakby popękanej skórki albo mocno czerwonej w tych miescach zgięcia.
Wyeliminuj z diety Maciejaska na jakiś czas kakao i cytrusy to jedne z silniejszych alergenów. Od tego przewaznie sie zaczyna a dzieci w wieku naszych maluchow własnie teraz najczęsciej"łapią" AZS
Weronika ma typowe AZS ale po odstawieniu wlasnie cytrusów, kakao i wszelkich sztucznych rzeczy( lizaki,barwniki spożywcze,mozno pachnace plyny do mycia, balsamy ) jest duza poprawa.
Smaruje i kąpie mała w kosmetykach emolium
Kurcze, to mnie zmartwiłaś :-( Maciek nie je w ogóle czekolady, z cytrusów to ostatnio tez niewiele, czasem mandarynki. Lizaków, cukierków i słodyczy w ogóle mu nie daje, chyba, że jakieś ciasteczka domowej roboty. Pod paszkami nic nie ma, a skórę ma szorstką z takimi jakby krostkami malutkimi. Czasem ma też taką skórę na łydkach, ale tu delikatnie.
Kurde, chyba pójd z tym do lekarza...

Edzia. Dzisiaj zadzwonię do Ani G. to sie dowiem co i jak. Z Martusią się nie spotkałyśmy, jakoś tak przez te weekendy czasu brak...

Klaudia, no cena depilacji niezła:szok: chyba juz wole zwykłą golarkę;-)
Ale zgadzam się, trzeba inwestowac we własne ciało, ja myslę dosyć poważnie nad laserowa korektą wzroku, a to także niezła sumka 4300zł za oboje oczu ( koszt bez wizyt dopuszczających do zabiegu itd, itp...):baffled:
No troszkę drogo, ale miałabym spokój do końca zycia..chyba:confused: czekam na Brunetkę, aż sie pojawi na BB, bo Ona podobno miała ten zabieg:tak: i czekam na jakiekolwiek info z jej strony:-)
/.

Miałam zabieg i już napisałam ci wszystko na maila:tak: :tak: :tak:

[
oj, zdaje się, że przeoczyłam urodziny Ani - bardzo przepraszam. A więc przesyłam spóźnione ale szczere życzenia spełnienia najskrytszych marzeń :-)

Jekju mi aż głupio ae też jakokś to mi uciekło.ANIU wszytskiego naj!!!!

Kurcze, Maciek ma strasznie szorstkie ciałko na ręce od łokcia w górę od jakiegoś czasu. :-( Czy to może być alergia na coś? Nie zmieniałam proszku, ani płynu, więc to pewnie z jedzenia. tylko jak tu teraz wpaść od czego, skoro on wszystko je.
Maciejas ostatnio odkrył morele suszone. Chodzi za mną cały dzień i "Mamusiu Kjadu molelkę daj!!!":-)

Hihi Mati też odkrył suszone morele i nic mu po nich nie jest.

A teraz zmykam, bo czekam na gości.

Postaram się pojaiwć wieczorkiem.:tak: :tak: :tak:

Właśnie sobie zamówiłam taki strój. Kurcze mam nadzieję, że będzie na mnie dobry. Podoba się wam??

rita3qf5.jpg

I wiecie co? Zalogowałam się na intymna.pl jako mój mąż :-) i okazało się, że dostałam jako stały klient 3 % zniżki, hihi. :-D
hi hi hi dobre :-) fajny ten Twój Łukasiek :cool2:

Kurcze, to mnie zmartwiłaś :-( Maciek nie je w ogóle czekolady, z cytrusów to ostatnio tez niewiele, czasem mandarynki. Lizaków, cukierków i słodyczy w ogóle mu nie daje, chyba, że jakieś ciasteczka domowej roboty. Pod paszkami nic nie ma, a skórę ma szorstką z takimi jakby krostkami malutkimi. Czasem ma też taką skórę na łydkach, ale tu delikatnie.
Kurde, chyba pójd z tym do lekarza...
a skąd wiesz co mu babcia daje z szafeczki ??? ;-) a tak serio to faktycznie trzeba zbadac to u lekarza :baffled:

A dlaczego odzyskasz? Zabrali Ci je? :eek: Chyba nie jestem w temacie :-p
no własnie ktos je sobie zabrał wraz moim dowodem , kartami bankomatowymi i całym portfelem :sick: ale juz dzis R. zaczął mi załatwiac nowe dokumenty.

no własnie ktos je sobie zabrał wraz moim dowodem , kartami bankomatowymi i całym portfelem :sick: ale juz dzis R. zaczął mi załatwiac nowe dokumenty.

a to wstręciuch!!!!
PS. dzięki za PW - poprawiła mi humor :elvis: :elvis: :elvis:

no, do jutra babki:-) choć może się nie pojawię, bo mamy wizytację najgórniejszej góry :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: i nie wiem czy nie trafię na dywanik, hiihiiii :dry: :dry:

a to wstręciuch!!!!
PS. dzięki za PW - poprawiła mi humor :elvis: :elvis: :elvis:

no, do jutra babki:-) choć może się nie pojawię, bo mamy wizytację najgórniejszej góry :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: i nie wiem czy nie trafię na dywanik, hiihiiii :dry: :dry:
wierz mi ze Twój pw BARDZO MNIE UCIESZYŁ ...tak bardzo ze az mi się caps włączył ;-)

no to powodzenia jutro...

aaaaaaaaaaaa i dzieki dziewczyny za życzenia...fajnie tak cały tydzien zbierac... jakby się co dzien miało urodziny ;-)

reklama
Hejo ja w przelocie sie witam! Ania no fajne bikini.Ciekawe kiedy ja takie bende mogla zalozyc:eek: :cool2: :dry: :zawstydzona/y: jak sie ociosam chyba:-p

Do góry